Παναθηναϊκός - Βουλιαγμένη 7-13

Gazzetta team
Παναθηναϊκός - Βουλιαγμένη 7-13

bet365

Ήταν το φαβορί και το έδειξε. Η Βουλιαγμένη επικράτησε και στα Ιλίσια του Παναθηναϊκού με 13-7 και προκρίθηκε στον τελικό του πρωταθλήματος όπου θα συναντήσει τον Ολυμπιακό.

Και στους δύο ημιτελικούς του πρωταθλήματος υπήρχαν φαβορί και ήταν ξεκάθαρα. Την Παρασκευή ο Ολυμπιακός επικράτησε με άνεση του ΠΑΟΚ, έκανε το 2-0 και προκρίθηκε στον τελικό και σήμερα τον ακολούθησε επίσης εύκολα η Βουλιαγμένη. Οι... μπέμπηδες κέρδισαν πιο άνετα και από ότι στο Λαιμό τον Παναθηναϊκό στα Ιλίσια με 13-7 και πλέον απέναντι στους «ερυθρόλευκους» θα παλέψουν για τον τίτλο, με τους Πειραιώτες να είναι το μεγάλο φαβορί για να το κατακτήσουν.

Ο αγώνας στα Ιλίσια ήταν ένα ντέρμπι στα τρία πρώτα οκτάλεπτα με τους φιλοξενούμενους να έχουν το προβάδισμα, αλλά τους γηπεδούχους να πιέζουν και να δείχνουν ικανοί να τους κοντράρουν. Στο τελευταίο όμως μέσα στο νερό ήταν σαν να υπήρξε μόνο η Βουλιαγμένη που με ένα επιπλέον σκορ 4-1 όχι απλά κέρδισε και πήρε την πρόκριση, αλλά το έκανε και με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο.

Τα οκτάλεπτα: 2-3, 1-3, 3-3, 1-4

Παναθηναϊκός (Κ.Λούδης): Παπαδόγκωνας 2, Θεοδωρόπουλος 2, Αφρουδάκης 1, Δερμιτζάκης 1, Κόχειλας 1.

Βουλιαγμένη (Τ.Λοράντος): Χρυσοσπάθης 4, Μυλωνάκης 2, Μιράλης 2, Τίγκας 1, Αφρουδάκης 1, Κουλιεράκης 1, Γούβης 1, Ελμισιάν 1.

 

Α1 ΑΝΔΡΩΝ Τελευταία Νέα