Επιστρέφει ο Φελπς!

Gazzetta team
Επιστρέφει ο Φελπς!

bet365

Δύο χρόνια μακριά από τις πισίνες ήταν πολλά για τον Μάικλ Φελπς, ο οποίος ανακοίνωσε την επιστροφή του στην ενεργό δράση!

0 29χρονος... συλλέκτης μεταλλίων θα αγωνιστεί ξανά στο διεθνές μίτινγκ της Μέσα στην Αριζόνα, από τις 24 έως τις 26 Απριλίου, για πρώτη φορά μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2012! Ο Φελπς, που έχει ανέβει στο... Ολυμπιακό βάθρο 22 φορές, φέρεται να κάνει σιγά-σιγά βήματα πλήρους επιστροφής, ώστε να είναι έτοιμος για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2016 στο Ρίο.

«Νομίζω ότι θα τεστάρει τα νερά για λίγο και θα δει πως θα πάει. Δεν θα έλεγα ότι είναι πλήρης επιστροφή», τόνισε ο προπονητής του, Μπομπ Μπάουμαν στο Associated Press. Ο Φελπς επέστρεψε στις προπονήσεις πέρυσι το φθινόπωρο και όπως πρόσθεσε ο προπονητής του, είναι ακόμα μακριά από το να βρεθεί στο 100% της κατάστασής του.

Θα αγωνιστεί στα 50 και τα 100 μέτρα ελεύθερο, καθώς και στα 100 πεταλούδα. Ο 29χρονος αθλητής έχει κατακτήσει 18 χρυσά και 22 συνολικά μετάλλια, ενώ έσπασε το ρεκόρ του Μαρκ Σπιτς για τα περισσότερα μετάλλια σε Ολυμπιακούς Αγώνες μίας χρονιάς, παίρνοντας στο Πεκίνο οκτώ χρυσά!

Στο διάστημα της αποχής του, ασχολήθηκε με κολυμβητικές σχολές, ενώ ίδρυσε και ένα ίδρυμα σχετικό με την ασφάλεια όσων κολυμπούν. Επίσης, αφιερώθηκε στο γκολφ και εμφανίστηκε σε ένα ριάλιτι σόου! Μαζί με τον Φελπς επιστρέφει και ο Ράιαν Λόχτι, ο οποίος έχει πάρει 11 μετάλλια!

 

Τελευταία Νέα