ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός 5-15

Gazzetta team
ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός 5-15

bet365

Λιγότερο από 24 ώρες χρειάστηκε ο Ολυμπιακός για να «τσεκάρει» τη συμμετοχή του στους τελικούς της Α1 πόλο των ανδρών, πετυχαίνοντας νέα νίκη με 15-5 επί του ΠΑΟΚ στο Παπαστράτειο.

Με τυπικά γηπεδούχο τον Δικέφαλο του Βορρά, οι ερυθρόλευκοι έκαναν έναν ακόμη περίπατο και παρότι έδωσαν τρεις αγώνες σε τρεις ημέρες δεν δυσκολεύτηκαν να επικρατήσουν εκ νέου, εξασφαλίζοντας από νωρίς την παρουσία τους στη σειρά των τελικών, με 2-0 κόντρα στους Θεσσαλονικείς, για 17η διαδοχική χρονιά!

Οι Πρωταθλητές περιμένουν πλέον τον έτερο διεκδικητή του τίτλου που θα προκύψει από το ζευγάρι μεταξύ της Βουλιαγμένης και του Παναθηναϊκού. Ήδη οι «μπέμπηδες» προηγούνται με 1-0, ενώ οι δύο ομάδες θα δώσουν τον δεύτερο αγώνα τους την προσεχή Δευτέρα (14/4, 19:30) στο Ιλίσιο. Σε περίπτωση που η ομάδα του τριφυλλιού καταφέρει να ισοφαρίσει, το τρίτο ματς θα γίνει στον Λαιμό στις 16 Απριλίου.

Ο ΠΑΟΚ από την άλλη θα διεκδικήσει την 3η θέση κόντρα στον ηττημένο του ζευγαριού.

Τα οκτάλεπτα: 3-4, 2-3, 0-3, 0-5
ΠΑΟΚ (Πάνος Βέργος): Κεχαγιάς, Τζελάτης, Μιτελούδης, Αληχανίδης Μ. 2, Κόχειλας Ι., Αληχανίδης Β., Κόλιανιν, Παπαποστόλου, Βογιατζόγλου 2, Χατζηγούλας, Σολανάκης 1, Μπεζιλιώτης.
Ολυμπιακός (Θοδωρής Βλάχος): Γαλανίδης, Δελακάς 1, Γούνας 1, Καπότσης 1, Φουντούλης 5, Πρέκας 2, Ποντικέας, Ντόσκας, Μουρίκης 4, Κολόμβος, Μάλιαρακ, Σχίζας, Βλαχόπουλος 1.
Διαιτητές: Κωνσταντινίδης, Δαμιανάκης
Αλυτάρχης: Τάκης Λαγαρός

 

Α1 ΑΝΔΡΩΝ Τελευταία Νέα