Ψυχή για κούπα η Πέτκοβιτς!
Η 26χρονη Γερμανίδα, πρώην Νο.9, επικράτησε της ταλαντούχας Καναδής με 1-6, 6-3, 7-5, δείχνοντας χαρακτήρα στα δύσκολα! Η Τζίνι ήταν σαρωτική στο πρώτο σετ, ενώ μπήκε δυναμικά και στο δεύτερο. Πήρε κεφάλι με 3-2 και είχε δύο ευκαιρίες για να σπάσει το σερβίς της αντιπάλου της και να διευρύνει ακόμα περισσότερο το προβάδισμα. Η Πέτκοβιτς, όμως, έκανε το comeback και με τέσσερα γκέιμ στη σειρά έφερε το ματς στα ίσα.
Η Νο.20 τενίστρια στον κόσμο έκανε πρώτη μπρέικ και στο καθοριστικό σετ. Προηγήθηκε με 4-2 και ήταν έναν πόντο μακριά από το 5-2! Η Άντρεα, όμως, δεν είχε πει ακόμα την τελευταία της λέξη... Με νέα αντεπίθεση έφερε τα πάνω κάτω και πήρε μεγάλη νίκη μετά από 2 ώρες και 12 λεπτά σκληρής μάχης. Και θα προσπαθήσει να κερδίσει για πρώτη φορά Premier Event της WTA. Θυμίζουμε ότι πριν από περίπου έναν χρόνο είχε βρεθεί λόγω τραυματισμού σχεδόν εκτός Top 200 (τώρα είναι στο Νο.40).
Στην άλλη πλευρά του φιλέ θα είναι η μεγάλη έκπληξη του Family Circle Cup, η τενίστρια που έβαλε φρένο στη Σερένα Γουίλιαμς, δηλαδή η Γιάνα Τσεπέλοβα. Η 20χρονη Σλοβάκα ήταν η νικήτρια της συναρπαστικής μάχης με τη 17χρονη Μπελίντα Μπέντσιτς, την οποία λύγισε με 6-4, 5-7, 7-6(7) σε περίπου 2.5 ώρες. Και τα κατάφερε παρότι έμεινε πίσω με μπρέικ στο καθοριστικό σετ. Η Τσεπέλοβα θα παλέψει απόψε για τον πρώτο τίτλο στην καριέρα της και η νεαρή Ελβετίδα θα δει τον εαυτό της αύριο στο Top 100!
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
