Για το καλύτερο στα Σκόπια

Για το καλύτερο στα Σκόπια

Gazzetta team
Για το καλύτερο στα Σκόπια

bet365

Τη δική της προσπάθεια θα κάνει η Εθνική Νέων του χάντμπολ για πρόκριση στα τελικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος του 2014, μετέχοντας στο 7ο προκριματικό γκρουπ που θα διεξαχθεί το τριήμερο 4-6 Απριλίου στα Σκόπια.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα αντιμετωπίσει τη διοργανώτρια, την Ισλανδία και την Ιταλία στο αθλητικό κέντρο Κάλε, με την πρώτη της βαθμολογίας να εξασφαλίζει το εισιτήριο για την τελική φάση που θα διεξαχθεί στην Αυστρία. Πρώτη αντίπαλος για την ελληνική ομάδα είναι την Παρασκευή (4/4, 17:00) το φαβορί του ομίλου, η Ισλανδία.

«Ο στόχος της Εθνικής σε αυτό το τουρνουά είναι να προσπαθήσει για το καλύτερο δυνατό, να βελτιώνεται από παιχνίδι σε παιχνίδι, να παίξουν οι αθλητές δυνατά ματς και να αποκτήσουν χημεία μεταξύ τους», σχολίασε αρχικά ο Ομοσπονδιακός προπονητής, Στέλιος Σεϊρεκίδης.

Και συνέχισε: «Το παιχνίδι με την Ισλανδία είναι το δυσκολότερο και το πιο σημαντικό. Εμείς είμαστε το αουτσάιντερ στην διοργάνωση και επίσης είναι μεγάλο μειονέκτημα ότι προκρίνεται μόνο μία ομάδα. Οι Ισλανδοί είναι πολύ δυνατοί, με πιεστική άμυνα, ταχύτητα στον αιφνιδιασμό, ενώ κάνουν δύσκολα το λάθος. Εμείς πρέπει αν δείξουμε ότι μπορούμε να αντεπεξέλθουμε στις δυσκολίες του αγώνα. Με την ΠΓΔΜ είμαστε στο ίδιο επίπεδο και στα μέτρα μας. Σίγουρα έχει την δύναμη της έδρας, αλλά μπορούμε να πάρουμε κάτι παραπάνω, όπως και στο ματς με την Ιταλία. Πιστεύουμε ότι η ομάδα έχει καλό υλικό και αρκετοί παίκτες μπορούν να στελεχώσουν στο μέλλον την Εθνική Ανδρών».

Οι 16 αθλητές που βρίσκονται στην αποστολή είναι οι: Πέτρος Μπουκοβίνας, Νίκος Καφαντάρης, Λευτέρης Σεϊρεκίδης, Τάσος Δέσπος (ΧΑΝΘ), Νίκος Ζλατάνος, Στέφανος Μιχαηλίδης, Μπάμπης Δομπρής (Φίλιππος Βέροιας), Χριστόδουλος Μυλωνάς (Αναγέννηση Βύρωνα), Χρήστος Κεδέρης, Λευτέρης Κρεμαστιώτης, Νίκος Πασσιάς (Διομήδης Άργους), Γρηγόρης Ιωάννου (Ποντολ Κομπολ- Γαλλία), Γαρύφαλος Μπάγιος, Ανδρέας Αραπακόπουλος (ΑΣΕ Δούκα), Στράτος Χατζηβακαλέλης (Φοίβος Συκεών) και Σπύρος Χερουβείμ (ΑΕΚ).

Αρχηγός της ελληνικής αποστολής είναι το μέλος του Δ.Σ. Κώστας Βιολιτζής, προπονητές οι Στέλιος Σεϊρεκίδης, Στέλιος Αλεπουδέας, φυσιοθεραπευτής ο Βασίλης Βερύκιος, ενώ την αποστολή συνοδεύει ο Υπεύθυνος Τύπου και Επικοινωνίας της ΟΧΕ Κων/νος Χατζηδημητρίου.

Το πρόγραμμα

Παρασκευή 4/4/2014
17:00 Ισλανδία- Ελλάδα
20:00 ΠΓΔΜ- Ιταλία

Σάββατο 5/4/2014
17:00 Ιταλία- Ισλανδία
20:00 Ελλάδα- ΠΓΔΜ

Κυριακή 6/4/2014
17:00 Ελλάδα- Ιταλία
20:00 Ισλανδία- ΠΓΔΜ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα