Σε κυκλοφορία τα εισιτήρια

Gazzetta team
Σε κυκλοφορία τα εισιτήρια

bet365

Οι φαν του τένις που θέλουν να δουν από κοντά την προσπάθεια της εθνικής κόντρα στη Βουλγαρία του Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ, μπορούν από σήμερα να προμηθεύονται εισιτήρια.

Οι αγώνες είναι για την παραμονή στο δεύτερο γκρουπ της Ευρωαφρικανικής ζώνης του Davis Cup και η ΕΦΟΑ έβγαλε ανακοίνωση με την οποία... κατατοπίζει τους ενδιαφερόμενους. Διαβάστε την...

"Για τη συνάντηση του Davis Cup, 04-06/04, μεταξύ Ελλάδας και Βουλγαρίας έχουν εκδοθεί 750 εισιτήρια για κάθε ημέρα.
Το κόστος εισιτηρίου για κάθε ημέρα είναι 20,00€.
Για την εξυπηρέτηση του φίλαθλου κοινού, τα εισιτήρια θα διατίθενται σε δύο θέσεις εντός Αττικής. Στα γραφεία της ΕΦΟΑ, Υμηττού 267, Αθήνα και στα γραφεία του Αθλητικού Ομίλου Αντισφαίρισης Ηλιούπολης, Έβερτ 1 και Κεφαλληνίας, Ηλιούπολη.
Για τη διευκόλυνση της «Οικογένειας του Τένις», παρακαλούνται τα Σωματεία – Μέλη να επικοινωνούν με την ΕΦΟΑ, δηλώνοντας την επιθυμία αγοράς εισιτηρίων. Η προσπάθεια της ΕΦΟΑ είναι να εξυπηρετηθούν αναλογικά όλα τα Σωματεία-Μέλη. Τα Σωματεία – Μέλη που θα κάνουν κρατήσεις εισιτηρίων, οφείλουν να δώσουν τα χρήματα μετρητοίς στα δύο σημεία πώλησης.
Οι ώρες διάθεσης των εισιτηρίων είναι:
1. Γραφεία ΕΦΟΑ, Πέμπτη έως Παρασκευή 8:30 – 20:30.
2. Γραφεία ΑΟΑΗ, Τετάρτη 19:00 – 21:30 και Πέμπτη έως Σάββατο 8:30 – 20:30".

Να σημειώσουμε ότι ο σούπερ σταρ της Βουλγαρίας έφτασε σήμερα στην Ελλάδα και δήλωσε στο Novasports πολύ χαρούμενος για την επίσκεψή του στη χώρα μας. «Πάντα θέλω να αγωνίζομαι στο Davis Cup. Από τη στιγμή που είχα την ευκαιρία, ήθελα να παίξω στους αγώνες με την Ελλάδα. Λατρεύω την Ελλάδα και την Αθήνα. Έχω έρθει αρκετές φορές και το διασκεδάζω πολύ. Ανυπομονώ να μείνω τις επόμενες ημέρες εδώ».

 

Τελευταία Νέα