Μετά το... διάλειμμα η «μάχη»!
Ημιτελικούς δεν είδαμε στη Φλόριντα μετά την αποχώρηση του Τόμας Μπέρντιχ και του Κέι Νισικόρι λόγω προβλημάτων υγείας, ο τελικός όμως είναι αυτός που περιμέναμε, ανάμεσα στους δύο κορυφαίους τενίστες της παγκόσμιας κατάταξης.
Οι δύο φιναλίστ θα συναντηθούν για 40ή φορά στο κορτ, με τον Ισπανό να έχει το προβάδισμα με 22-17 και τον Νόλε να κυνηγά το ρεκόρ του Ρότζερ Φέντερερ (2005-2006), θέλοντας να γίνει μόλις ο δεύτερος τενίστας στην ιστορία που κάνει για δεύτερη φορά στην καριέρα του το «νταμπλ», κατακτώντας τα δύο αμερικάνικα Masters σε Ίντιαν Γουέλς και Μαϊάμι.
Ο Ναδάλ από την άλλη, ο οποίος είναι ο πολυνίκης της σειράς δεν έχει κατακτήσει ποτέ τον τίτλο στη Φλόριντα, χάνοντας το 2011 στον τελικό από τον Σέρβο, που από την πλευρά του έχει πανηγυρίσει τρεις φορές, το 2007, το 2011 και το 2012.
Ο μεγάλος τελικός θα αρχίσει στις 21:30 ώρα Ελλάδας την Κυριακή (30/3) και θα μεταδοθεί από τον ΟΤΕ TV.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
