Στη Λάρισα η καρδιά του χάντμπολ

Στη Λάρισα η καρδιά του χάντμπολ

Gazzetta team
Στη Λάρισα η καρδιά του χάντμπολ

bet365

Στη Θεσσαλία θα χτυπάει για τις επόμενες ημέρες η καρδιά του χάντμπολ, καθώς το διάστημα 26 με 30 Μαρτίου θα φιλοξενηθεί στη Λάρισα το διεθνές τουρνουά γυναικών «2014 IHF/EHF Women’s Challenge Trophy».

Τη Δευτέρα (24/3) πραγματοποιήθηκε στην έδρα της Περιφέρειας Θεσσαλίας η καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου, με τους διοργανωτές να απευθύνουν κάλεσμα σε όλους, προκειμένου να στηρίξουν την προσπάθεια των ομάδων και ιδιαίτερα της Εθνικής μας.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα βρίσκεται στον Α’ Όμιλο, με αντιπάλους τις Λετονία, Βέλγιο και Μολδαβία.

Το παρών στη συνέντευξη έδωσαν ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός, ο Δήμαρχος Λάρισας κ. Κώστας Τζανακούλης, o Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Χειροσφαιρίσεως Ελλάδος κ. Παντελής Χατζηιωάννου, ο Προπονητής της Εθνικής Ελλάδος κ. Σωκράτης Βακάλης και η αρχηγός της Εθνικής, Αριάδνη Μασμανίδου.

«Θέλω να εκφράσω τη χαρά μου που βρίσκομαι στην πόλη της Λάρισας και στην περιοχή της Θεσσαλίας. Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι είμαστε προετοιμασμένοι πάρα πολύ καλά, είμαι πολύ περήφανος για τη δουλειά που κάνανε οι αθλήτριές μου, καθώς δουλέψανε πάρα πολύ σκληρά και ευελπιστούμε να βγει όλος αυτός ο κόπος στο γήπεδο», ήταν το σχόλιο του Ομοσπονδιακού προπονητή, Σωκράτη Βακάλη.

Και συμπλήρωσε: «Είναι πάρα πολύ καλές, μαχητικές, έχουν προπονηθεί πολύ σκληρά και έχουμε φτιάξει ένα πολύ οικογενειακό κλίμα. Νομίζω, ότι αξίζουν να πετύχουν πολλά, κάτι που όμως η αγωνιστική πράξη θα το δείξει. Πηγαίνουμε με αισιοδοξία για να κατακτήσουμε ότι καλύτερο μπορούμε. Είναι πολύ δύσκολο το τουρνουά, αλλά θεωρώ ότι έχουμε τα φόντα και τις ικανότητες να το κερδίσουμε».

Από την πλευρά της η Αριάδνη Μασμανίδου τόνισε: «Να ευχαριστήσω και εγώ όσους συνετέλεσαν στην πραγματοποίηση του «2014 IHF/EHF WOMEN'S CHALLENGE TROPHY» στη Λάρισα. Μας χαροποιεί πάρα πολύ το γεγονός, ότι θα παίξουμε εντός έδρας και ελπίζουμε ο κόσμος να ανταποκριθεί στο κάλεσμά μας. Εμείς μπορούμε να τους υποσχεθούμε, ότι θα προσπαθήσουμε, θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να φέρουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα, όπως είπε και ο κ. Πρόεδρος, ιδιαίτερα σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς που και ο αθλητισμός είναι μια διέξοδος για τον ελληνικό λαό. Είχαμε κάποιους σοβαρούς τραυματισμούς μαζί με μερικά άλλα προβλήματα, αλλά και λίγες μέρες προετοιμασίας. Όπως όμως είπε και ο προπονητής δουλέψαμε πολύ σκληρά και όλα τα κορίτσια έχουν αρκετή θέληση και πολύ πάθος και περιμένουμε όλες μας για την Τετάρτη».

 

Τελευταία Νέα