Ψυχάρα ο Παγδατής!

Gazzetta team
Ψυχάρα ο Παγδατής!

bet365

Σημάδια ανάκαμψης έδειξε στο ματς με τον Σαντιάγο Χιράλντο ο Μάρκος Παγδατής και πήρε την πρόκριση στον δεύτερο γύρο του Sony Open στο Μαϊάμι!

Ο 28χρονος Κύπριος (Νο.143), που μετέχει στη διοργάνωση με wild card, σημείωσε μεγάλη νίκη με 1-6, 6-2, 5-7 επί του Κολομβιανού (Νο.65) σε 1 ώρα και 51 λεπτά. Και τα κατάφερε παρότι βρέθηκε να χάνει 5-3 στο καθοριστικό σετ, με τον αντίπαλό του να σερβίρει για τη νίκη! Από εκείνο το σημείο έδειξε τη μεγάλη ποιότητά του και κάνοντας δύο μπρέικ στη σειρά έφερε τα πάνω κάτω, κλείνοντας το εισιτήριο για τον επόμενο γύρο. Εκεί θα βρει τον Γερμανό Φίλιπ Κολσράιμπερ, Νο.24 της διοργάνωσης.

Στο μεταξύ, έμαθαν τους πρώτους αντιπάλους τους στο αμερικανικό Masters οι μεγάλοι, που βρίσκονται στο κάτω μέρος του ταμπλό. Ο Νόβακ Τζόκοβιτς θα παίξει με τον Ζερεμί Σαρντί (7-5, 3-6, 6-7 τον Χούαν Μόνακο), ο Ρότζερ Φέντερερ με τον Ίβο Κάρλοβιτς (7-6, 7-6 τον Πολ Ανρί Ματιέ), ο Νταβίντ Φερέρ με Τεϊμουράζ Γκαμπασβίλι (6-4, 6-3 τον τον Μαρθέλ Γκρανόγερς) ο Άντι Μάρεϊ με τον Ματ ´Εμπντεν (4-6, 6-4, 6-4 τον Λούκας Κούμποτ) και ο Ρισάρ Γκασκέ με τον Αλεχάντρο Γκονζάλες (7-6, 6-1 τον Μάλεκ Τζαζίρι). Οι αγώνες θα γίνουν αύριο (21/3).

Ο Ράφα Ναδάλ, εξάλλου, περιμένει σήμερα Λέιτον Χιούιτ ή Ρόμπιν Χάασε, ο Σταν Βαβρίνκα θα αντιμετωπίσει τον Ντανιέλ Χιμένο Τραβέρ ή τον Κάρεν Κατσάνοφ, ο Τόμας Μπέρντιχ τον Άλεξ Μπογκομόλοφ ή τον Στεφάν Ρομπέρ και ο Τζον Ίσνερ τον Κάρλος Μπέρλοκ ή τον Ντόναλντ Γιανγκ.

Σε ό,τι αφορά τις γυναίκες, σήμερα στις 11μ.μ. ξεκινάει την προσπάθεια υπεράσπισης του τίτλου της η Σερένα Γουίλιαμς, με αντίπαλο τη Γιαροσλάβα Σβέντοβα από το Καζακστάν. Στο κορτ μπαίνει απόψε και η περσινή φιναλίστ Μαρία Σαράποβα, που θα τεθεί αντιμέτωπη με την Κορούμι Νάρα από την Ιαπωνία, ενώ στη μάχη ρίχνονται και οι Πέτρα Κβίτοβα (με Πάουλα Ορμαετσέα), Αντζελίκ Κέρμπερ (με Σουάι Πενγκ) και Σάρα Εράνι (με Πατρίτσια Μάιρ Ανχλάιτνερ).

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα