Εθνικός – Κέρκυρα 13-11

Gazzetta team
Εθνικός – Κέρκυρα 13-11

bet365

Ο Εθνικός επιβεβαίωσε την ανωτερότητά του στον Πειραιά κόντρα στην Κέρκυρα και με 13-11 ανέβηκε στην 6η θέση της βαθμολογίας, στην Α1 πόλο των ανδρών.

Συνέχεια στη 19η αγωνιστική και στο ματς με το οποίο «άνοιξε» η αυλαία του σαββατιάτικου προγράμματος, οι κυανόλευκοι δεν δυσκολεύτηκαν να φτάσουν στην επικράτηση παρά το τελικό σκορ. Το συγκρότημα του Φάνη Κουντουδιού ήλεγχε το παιχνίδι στο Παπαστράτειο, προηγήθηκε με 9-5 και 11-7 «καθαρίζοντας» από νωρίς την υπόθεση νίκη.

Πρώτα… βιολιά για τους Πειραιώτες, οι Κουτσιαλής με 4 και Χατζηκυριακάκης με 3 τέρματα, ενώ από τους Φαίακες, που «κατέβηκαν» με 10 παίκτες και συνεχίζουν να βρίσκονται στην… αναμονή για το εισιτήριο της παραμονής, ξεχώρισε ο Βαχαρέλης με 3 γκολ.

Τα οκτάλεπτα: 1-1, 4-2, 4-2, 4-6
Εθνικός (Φάνης Κουντουδιός): Αϊβαλιώτης, Θαλασσινός 1, Τσολακίδης, Κουτσιαλής 4, Χατζηκυριακάκης 3, Σαλάχας 1, Βουλγαράκης 1, Χατζηαλέξης, Γκιάλης 1, Βιτέλλας 2, Αλεβίζος, Γαβαλάς, Παπαϊωάννου, Βουνισέας, Τσιάπας.
Κέρκυρα (Μίλαν Τζώρτζεβιτς): Γιόκοβιτς, Σαρησάββας 2, Παπαθεοδώρου 1, Παυλίδης Κ. 2, Παυλίδης, Ζαρκαντζάς 2, Αρώνης, Βαχαρέλης 3, Τριβιζάς, Τοράκης 1.
Διαιτητές: Μοίραλης, Μπιράκης
Αλυτάρχης: Πέτρος Εγωγιάννης

 

Α1 ΑΝΔΡΩΝ Τελευταία Νέα