Έτοιμοι Ντέλπο και Φερέρ
Ο Χουάν Μαρτίν Ντελ Πότρο ήδη βρίσκεται στη Φλόριντα και ελπίζει ότι αυτή τη φορά θα είναι σε θέση να αγωνιστεί και να... πάρει το αίμα του πίσω για τη μεγάλη απώλεια βαθμών στο Indian Wells. O Πύργος ήταν φιναλίστ πέρυσι στην έρημο και φέτος, που αναγκάστηκε να αποσύρει τη συμμετοχή του λόγω του γνωστού προβλήματος στο αριστερό χέρι, χάνει 600 βαθμούς στα rankings. Αυτό σημαίνει ότι τη Δευτέρα (17/3) θα τον δούμε να πέφτει στο Νο.8 της παγκόσμιας κατάταξης.
Στο Μαϊάμι, ωστόσο, θα έχει την ευκαιρία να βάλει βαθμούς στην τσέπη, καθώς πέρυσι αποκλείστηκε μόλις στον δεύτερο γύρο από τον Γερμανό Τομπίας Κάμκε. Αρκεί, βέβαια, να είναι εντάξει ο καρπός του και να δούμε στο κορτ τον... πραγματικό Ντέλπο.
Στην αμερικανική πόλη θα κάνει την επανεμφάνισή του και ένας άλλος τοπ τενίστας που δεν μπόρεσε να κατέβει στο Masters της Καλιφόρνια. Μιλάμε για τον Νταβίντ Φερέρ, που έμεινε εκτός λόγω τραυματισμού στο αριστερό πόδι και καλείται να υπερασπιστεί τώρα στα κορτ του Crandon Park 600 βαθμούς, ως φιναλίστ της περσινής σεζόν. Ο 31χρονος Ισπανός είναι στο Νο.4 της παγκόσμιας κατάταξης και θα πέσει από αυτήν μόνο αν ο Ρότζερ Φέντερερ κατακτήσει το τρόπαιο στο Indian Wells.
Δύσκολα, βέβαια, θα μπορέσει ο Φερού να επαναλάβει την περσινή του πορεία, καθώς στο φετινό ταμπλό του Μαϊάμι βρίσκονται και οι Ράφα Ναδάλ, Σταν Βαβρίνκα και Ρότζερ Φέντερερ, που δεν έλαβαν μέρος το 2013 στη διοργάνωση. Θυμίζουμε ότι κάτοχος του τίτλου είναι ο Άντι Μάρεϊ, o οποίος ακόμα ψάχνει τα πατήματά του μετά την επέμβαση στην πλάτη. Γεμίζει αστέρια, λοιπόν, το Key Biscayne, καθώς θα φιλοξενήσει όλους τους τενίστες του Top 20, πλην του τραυματία Μικαΐλ Γιούζνι. Θα δούμε εκεί και τον Μάρκο Παγδατή, που μετέχει στο τουρνουά με wild card.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
