Στο ίδιο μισό Λι και Μάσα

Gazzetta team
Στο ίδιο μισό Λι και Μάσα

bet365

Δεν θα είναι εύκολη η προσπάθεια της Μαρία Σαράποβα για υπεράσπιση του τίτλου της στο Indian Wells, καθώς κληρώθηκε στο πάνω μέρος του ταμπλό παρέα με τη Να Λι.

Οι δύο σπουδαίες τενίστριες, λοιπόν, ενδέχεται να συναντηθούν στα ημιτελικά του πρώτου Premier Mandatory τουρνουά της χρονιάς. Η 32χρονη Κινέζα, επικεφαλής του ταμπλό, περνάει μπάι στον δεύτερο γύρο όπου θα αντιμετωπίσει μια εκ των Πάουλα Ορμαετσέα και Ζι Ζενγκ. Αν φτάσει ως τα προημιτελικά, λογικά θα βρει Πέτρα Κβίτοβα (Νο.8) ή Ντομινίκα Τσιμπούλκοβα (Νο.12).

Η Μάσα (No.4) παίζει στον δεύτερο γύρο με Γιάνα Τσεπέλοβα ή Τζούλια Γκόργκες και στην οκτάδα ενδέχεται να τα πει με Αντζελίκ Κέρμπερ (Νο.5), Άνα Ιβάνοβιτς (Νο.11) ή Σλόουν Στίβενς (Νο.17).

Στο κάτω μέρος του ταμπλό δεσπόζει η Αγκνιέσκα Ραντβάνσκα (Νο.2), που παίζει αρχικά με Μπελίντα Μπέντσιτς ή qualifier και στα προημιτελικά πιθανότατα με Γέλενα Γιάνκοβιτς (Νο.7) ή Κάρολιν Βοζνιάκι (Νο.10). Στην ίδια πλευρά βρίσκεται και η Βικτόρια Αζαρένκα (Νο.3), που ξεκινάει κόντρα σε Λόρεν Ντέιβις ή qualifier και αν προκριθεί στη φάση των "8" ενδέχεται να βρει στον δρόμο της Σιμόνα Χάλεπ (Νο.6) ή Σάρα Εράνι (Νο.9) ή Γιουτζίνι Μπουσάρντ (Νο.18).

Οι αγώνες του κυρίως ταμπλό ξεκινούν την προσεχή Πέμπτη (6/3) και θυμίζουμε ότι τη διοργάνωση μποϊκοτάρουν για άλλη μια χρονιά οι αδερφές Γουίλιαμς, που έχουν παράπονα από τη συμπεριφορά του κοινού.

Δείτε εδώ την κλήρωση των γυναικών.

 

Τελευταία Νέα