Βένους από τα παλιά!

Gazzetta team
Βένους από τα παλιά!

bet365

Συνέχεια στις αναμετρήσεις του δεύτερου γύρου στο τουρνουά του Ντουμπάι και η Βένους Γουίλιαμς ήταν από τις πρωταγωνίστριες της ημέρας, θέτοντας εκτός οκτάδας την Άνα Ιβάνοβιτς. Έξω και η Αγκνιέσκα Ραντβάνσκα.

Φανταστική εμφάνιση από την 33χρονη Αμερικανίδα, η οποία θύμισε τον παλιό καλό και δυναμικό της εαυτό κόντρα στην Ιβάνοβιτς, που ενώ μια μέρα νωρίτερα είχε πετύχει μεγάλη νίκη επί της Αντζελίκ Κέρμπερ, δεν μπόρεσε και αυτή τη φορά να ανταποκριθεί. Η Βένους με 6-2, 6-1 εξασφάλισε την παρουσία της στα προημιτελικά, με εξαιρετικά ποσοστά, έχοντας 18/18 κερδισμένους πόντους από το πρώτο σερβίς και 5/6 breaks που επιχείρησε. Ήταν θέμα χρόνου, λοιπόν, για την κάτοχο των 7 Γκραν Σλαμ να πανηγυρίσει τη νίκη.

Απέναντί της στην επόμενη φάση θα βρει την επίσης εξαιρετική Φλάβια Πενέτα. Η Ιταλίδα έκανε την έκπληξη της ημέρας, αποκλείοντας το Νο2 του ταμπλό Αγκνιέσκα Ραντβάνσκα με 6-4, 6-1. Η Πολωνή Νο22 της παγκόσμιας κατάταξης έκανε καταπληκτικό πρώτο σετ, όπου ανέτρεψε το εις βάρος της 4-1, μετατρέποντας σε τυπική διαδικασία τη συνέχεια…

Τις σταθερές εμφανίσεις της συνέχισε και η Γελένα Γιάνκοβιτς, επιβεβαιώνοντας τον τίτλο του φαβορί κόντρα στη Λούσι Σαφάροβα. Η Σέρβα επικράτησε με 7-5, 6-4 και έκλεισε ραντεβού στην οκτάδα με την επικεφαλής της παγκόσμιας κατάταξης και του ταμπλό, Σερένα Γουίλιαμς.

Τους αγώνες αποχαιρέτησε και η Σάρα Εράνι, Νο4 του ταμπλό. Παρότι η Ιταλίδα κατάφερε να ισοφαρίσει την Σοράνα Κιρστέα, εν τούτοις το 1-1 ήταν απλώς… πυροτέχνημα και η Ρουμάνα με 6-2, 5-7, 6-1 πήρε την πρόκριση για τις «8», όπου θα βρει απέναντί της την Καρολίν Βοζνιάκι. Η Δανή, Νο8 του ταμπλό συνέχισε επιτυχημένα την πορεία της, φτάνοντας στη νίκη με 6-4, 6-4 επί της Ανίκα Μπεκ.

Την οκτάδα συμπλήρωσε η Κάρλα Σουάρεθ Ναβάρο, η οποία έκανε μεγάλη ανατροπή κόντρα στο Νο3 του ταμπλό, Πέτρα Κβίτοβα, παίρνοντας πανηγυρικά την πρόκριση. Το 6-1 της Τσέχας στο ξεκίνημα έδειχνε, θεωρητικά τουλάχιστον, ότι θα είχε εύκολη αποστολή, όμως η Ισπανίδα της ανέτρεψε τα σχέδια και μαζί το σκορ και με 1-6, 6-4, 7-6 θα συναντήσει στη συνέχεια την Αλιζέ Κορνέ, η οποία επικράτησε με τη σειρά της της Κίρστεν Φλίπκενς με 6-3, 6-4.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα