Φώτα σε Ρότερνταμ και Ντόχα
Ντόχα, Ρότερνταμ, Μπουένος Άιρες και Μέμφις περιλαμβάνει το πρόγραμμα για αυτή την εβδομάδα με σπουδαίες αναμετρήσεις και μεγάλα ονόματα να δίνουν το παρών. Στο πρώτο 500άρι τουρνουά της σεζόν στο Ρότερνταμ με το… καλημέρα έχουμε την πρώτη δυνατή μάχη, με τον κάτοχο του τίτλου και επικεφαλής του ταμπλό Χουάν Μαρτίν Ντελ Πότρο να αντιμετωπίζει τον νικητή του Μονπελιέ Γκαέλ Μονφίς. Αξιόλογες οι συμμετοχές στη διοργάνωση με τους Άντι Μάρεϊ, Τόμας Μπέρντιχ, Ρισάρ Γκασκέ, Τζο Γουίλφριντ Τσονγκά, Τόμι Χάας, Μίκαελ Γιούζνι και Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ να διαμορφώνουν τις πρώτες θέσεις του ταμπλό.
Στις γυναίκες, το ενδιαφέρον στρέφεται στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και στο τουρνουά της Ντόχα. Παρότι οι απουσίες είναι ηχηρές (Σερένα, Σαράποβα, Αζαρένκα), η νικήτρια του Αυστραλιανού Όπεν Να Λι, η Αγκνιέσκα Ραντβάνσκα και η Πέτρα Κβίτοβα ενδέχεται να καλύψουν επάξια το κενό.
Επικεφαλής του ταμπλό είναι η Λι, ενώ την πρώτη οκτάδα συμπληρώνουν οι Ραντβάνσκα, Κβίτοβα, Σάρα Εράνι, Γελένα Γιάνκοβιτς, Αντζελίκ Κέρμπερ, Σιμόνα Χάλεπ και Καρολίν Βοζνιάκι, που έχουν περάσει άνευ αγώνα στον δεύτερο γύρο. Ξεχωρίζουν επίσης οι συμμετοχές των Άνα Ιβάνοβοτς, Ντομινίκα Τσιμπούλκοβα, Γιουτζίνι Μπουσάρντ, Σαμάνθα Στόσουρ και Άντρεα Πέτκοβιτς.
Στο Μένφις διεξάγεται τις ίδιες ημέρες το 250άρι indoor τουρνουά, με τη συμμετοχή και του Μάρκου Παγδατή, ο οποίος θα αγωνιστεί με wild card. Επικεφαλής του ταμπλό και κάτοχος του τίτλου είναι ο Κέι Νισικόρι, ενώ την πρώτη τετράδα του ταμπλό συμπληρώνουν οι Φελισιάνο Λόπεζ (Νο2), Λέιτον Χιούιτ (Νο3) και Γεν Χσου Λου (Νο4) που έχουν περάσει bye στον δεύτερο γύρο. Παρών, επίσης με wild card και ο Ελληνοαυστραλός Νικ Κύργιος, ο οποίος στον πρώτο γύρο θα αντιμετωπίσει τον Αμερικανό, Τιμ Σμίτσεκ.
Τέλος, στο Μπουένος Άιρες ανοίγει η αυλαία του Copa Claro Open, χωρίς τη συμμετοχή του Ραφαέλ Ναδάλ, αλλά με την παρουσία του συμπατριώτη του Νταβίντ Φερέρ, ο οποίος είναι επικεφαλής του ταμπλό και κάτοχος του τίτλου. Νο2 της διοργάνωσης είναι ο Ιταλός Φάμπιο Φονίνι, ο οποίος προέρχεται από την κατάκτηση του τίτλου στη Χιλή, ενώ ακολουθούν οι Τόμι Ρομπρέδο (Νο3), Νίκολας Αλμάγκρο (Νο4), Μαρσέλ Γκρανόγερς (Νο5), Ρόμπιν Χάασε (Νο6), Χουάν Μονάκο (Νο7) και ο Ζερεμί Σαρντί (Νο8).
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
