Εκτός Ντόχα η Σερένα

Gazzetta team
Εκτός Ντόχα η Σερένα

bet365

Η Σερένα Γουίλιαμς απέσυρε τη συμμετοχή της από το τουρνουά της Ντόχα, λόγω του τραυματισμού στην πλάτη που εμπόδισε και την προσπάθειά της στο Αυστραλιανό Όπεν.
Έτσι το premier event της WTA (10-16/2) χάνει ακόμα περισσότερη από τη λάμψη του, καθώς ήδη έχει ανακοινώσει και η τραυματίας Βικτόρια Αζαρένκα ότι δεν θα είναι σε θέση να αγωνιστεί. Θυμίζουμε ότι οι δύο κοπέλες είχε μονομαχήσει πέρυσι στον τελικό της διοργάνωσης και το τρόπαιο είχε κατακτήσει η 24χρονη Λευκορωσίδα.
Η Σερένα, εξάλλου, έβαλε φρένο στην αισιοδοξία που επικρατούσε στο Indian Wells για επιστροφή της στην αμερικανική πόλη μετά από 13 χρόνια. Η 32χρονη Αμερικανίδα και η αδερφή της Βίνους μποϊκοτάρουν το τουρνουά από το 2001, καθώς θεωρούν ότι αντιμετωπίστηκαν ρατσιστικά κατά τη διάρκεια του τελικού, αλλά η κορυφαία τενίστρια στον κόσμο είχε δηλώσει πρόσφατα ότι είχε αρχίσει να το ξανασκέφτεται. Αφορμή στάθηκε η ταινία για τη ζωή του Νέλσον Μαντέλα (Mandela: Long Walk to Freedom)!
Τελικά, όμως, δεν άλλαξε γνώμη... "Μετά από προσεκτική σκέψη, δεν θα επιστρέψω φέτος στο Indian Wells BNP Paribas Open", ανάφερε σε ανακοίνωσή της. "Στέλνω τις ευχές μου σε όσους ασχολούνται με τη διοργάνωση". Το τουρνουά θα διεξαχθεί 6-16 Μαρτίου.
 

Τελευταία Νέα