Ενισχύθηκε με Κορέια ο ΠΑΟΚ

Gazzetta team
Ενισχύθηκε με Κορέια ο ΠΑΟΚ

bet365

Στην απόκτηση της διεθνούς Πορτογαλίδας, Κλαούντια Κορέια, προχώρησε ο ΠΑΟΚ, στην προσπάθειά του να υπερασπιστεί τα κεκτημένα του στην Α1 χάντμπολ των γυναικών.

Το πρωτάθλημα επαναρχίζει, μετά την αποχή των διαιτητών, και ο Δικέφαλος του Βορρά θα έχει μία επιπλέον λύση στο ρόστερ του, στο δρόμο για τη διεκδίκηση του νταμπλ. Η 24χρονη Κορέια ήταν τα τελευταία χρόνια μέλος της πρωταθλήτριας Πορτογαλίας Αλαβάριουμ. Σε ευρωπαϊκά κύπελλα μετράει 26 γκολ σε τέσσερις αγώνες, ενώ στην πατρίδα της έχει αναδειχθεί αρκετές φορές κορυφαία παίκτρια σε αγωνιστικές του πορτογαλικού πρωταθλήματος.

«Είμαι πολύ χαρούμενη που βρίσκομαι στη Θεσσαλονίκη και έγινα μέλος της οικογένειας του ΠΑΟΚ. Ήρθα για να βοηθήσω την ομάδα να κατακτήσει τίτλους» δήλωσε η δεξιόχειρας περιφερειακός.

«Είναι μία παίκτρια που θα μας βοηθήσει στην περιφέρεια, τόσο επιθετικά όσο και αμυντικά. Είναι νεαρή, έχει κίνητρο να αναδειχθεί και αυτό σημαίνει ότι θα δώσει το 100% στην ομάδα», επισήμανε από την πλευρά της η προπονήτρια Γρηγορία Γκόλια.

 

Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ Τελευταία Νέα