Ελβετική αλληλεγγύη!

Gazzetta team
Ελβετική αλληλεγγύη!

bet365

Ο Στάνισλας Βαβρίνκα σημείωσε σήμερα απίστευτη νίκη επί του Νόβακ Τζόκοβιτς στη Μελβούρνη και εκείνος που του έφερε γούρι ήταν ο Ρότζερ Φέντερερ!

Οι δύο φίλοι προπονήθηκαν μαζί πριν το μεγάλο ματς που έδωσε στον Σταν το εισιτήριο για τον δεύτερο Grand Slam ημιτελικό της καριέρας του. Συμπατριώτες και παρτενέρ στο διπλό με τα χρώματα της Ελβετίας, έζησαν μαζί την φοβερή εμπειρία της κατάκτησης του χρυσού ολυμπιακού μεταλλίου στο Πεκίνο το 2008.

Τώρα, όμως, υπάρχει και κάτι ακόμα που τους ενώνει: η... Σουηδία. Ο Μάγκνους Νόρμαν είναι ο προπονητής του Βαβρίνκα, ενώ ο Στέφαν Έντμπεργκ δουλεύει με τον Φέντερερ. Αυτές τις μέρες στη Μελβούρνη, λοιπόν, οι δύο τενίστες έχουν περάσει χρόνο στο κορτ, την ίδια ώρα που οι προπονητές τους... μοιράζονται τα μυστικά τους. Μην ξεχνάμε ακόμα ότι ο head coach του Ρότζερ, ο Σέβεριν Λούτι, είναι ο κάπτεν της ομάδας Davis Cup της Ελβετίας και δεν χάνει αγώνα του 28χρονου τενίστα. Κοινό πρόσωπο στο box τους, δηλαδή!

Μετά το ματς του Σταν με τον Τζόκοβιτς, ο Φέντερερ εξέφρασε τη χαρά του μέσω twitter: "So deserving for Stan the man". Δηλαδή, "το άξιζε τόσο πολύ ο Stan the man" (όπως συνηθίζει όλος ο κόσμος να τον αποκαλεί). Για να καταλάβετε πόσο εκτιμάει ο ένας τον άλλον, σας λέμε ότι όταν είχε ζητήσει ο Φεντ από τους followers του στο twitter να αναφέρουν τη χώρα τους και τρία πράγματα που τη χαρακτηρίζουν, ο Βαβρίνκα έκανε... παρέμβαση! Τι έγραψε; "Ελβετία. Φέντερερ, σοκολάτα, τράπεζα".

 

Τελευταία Νέα