Λιποθυμίες στη Μελβούρνη!

Gazzetta team
Λιποθυμίες στη Μελβούρνη!

bet365

Η υπερβολική ζέστη στη Μελβούρνη έχει προκαλέσει πολλά προβλήματα στο Αυστραλιανό Όπεν, αλλά και τα παράπονα των αθλητών.

Ο Καναδός Φρανκ Ντάνσεβιτς λιποθύμησε κατά τη διάρκεια του αγώνα του με τον Μπενουά Περ, ενώ το ίδιο συνέβη με ένα ball boy κατά τη διάρκεια του ματς ανάμεσα στον Μίλος Ράονιτς και τον Ντανιέλ Χιμένο Τραβέρ. Η Κινέζα Σουάι Πενγκ, εξάλλου, υπέφερε από κράμπες και έκανε εμετό κατά τη διάρκεια της αναμέτρησής της με την Κουρούμι Νάρα!

"Είναι απάνθρωπο, δεν είναι δίκαιο για κανέναν όταν βλέπεις τενίστες να αποσύρονται και να λιποθυμούν", είπε ο Ντάνσεβιτς. "Υπάρχουν τόσα προβλήματα, τόσα παράπονα και οι υπεύθυνοι εξακολουθούν να ορίζουν παιχνίδια μέχρι κάποιος να πεθάνει".

Οι διοργανωτές δεν εφάρμοσαν τα επείγοντα μέτρα λόγω ζέστης, διακόπτοντας τους αγώνες και κλείνοντας τις σκεπές. Επέτρεψαν, ωστόσο, δεκάλεπτο διάλειμμα ανάμεσα στο δεύτερο και το τρίτο σετ στα ματς των γυναικών.

"Έβαλα ένα πλαστικό μπουκάλι πάνω στο κορτ και αυτό άρχισε να λιώνει", είπε η Κάρολιν Βοζνιάκι για να δώσει μια εικόνα της κατάστασης. "Ήταν σαν να χορεύεις πάνω σε ένα τηγάνι", είπε η Βικτόρια Αζαρένκα, που άνοιξε στις 11 το πρωί την αυλαία στη Rod Laver Arena.

Θερμοκρασίες άνω των 40 βαθμών Κελσίου αναμένεται να σημειωθούν και τις επόμενες τρεις μέρες, ενώ το Σαββατοκύριακο θα υπάρξει... λίγη δροσιά. Η απόφαση για διακοπή ή όχι των αγώνων είναι πλέον στο χέρι του διαιτητή του τουρνουά Γουέιν Μακιούεν. Να σημειώσουμε ότι έχουμε συνολικά εννέα αποσύρσεις (οκτώ άνδρες και μία γυναίκα), όχι πάντως όλες λόγω ζέστης.

 

Τελευταία Νέα