Συνεπείς οι μεγάλες
Η 24χρονη Λευκορωσίδα, δύο χρονιές κάτοχος του τίτλου, λύγισε με 7-6(2), 6-2 και συνεχίζει την προσπάθεια για κατάκτηση του τρίτου major της καριέρας της. Άργησε να βρει ρυθμό η Βίκα, προσπαθώντας να συνηθίσει τον καύσωνα, όμως αφού πήρε το πρώτο σετ στο τάι μπρέικ μπήκε με αέρα στο δεύτερο και όλα έγιναν πιο απλά. Επόμενη αντίπαλός της είναι η Μπάρμπορα Ζαχλάβοβα Στρίτσοβα, που απέκλεισε με 6-1, 4-6, 6-1 τη Σου Ουάι Ισιέ.
Τρία σετ χρειάστηκε η Αγκνιέσκα Ραντβάνσκα, Νο.5 του ταμπλό, για να ξεπεράσει το εμπόδιο της Γιούλια Πουτίντσεβα (6-0, 5-7, 6-2) και να κλείσει ραντεβού με την Όλγκα Γκοβόρτσοβα (6-0, 7-6 τη Γινγκ Γιανγκ Νταν). Στο ύψος της και η Γέλενα Γιάνκοβιτς (Νο.8), άφησε έξω με 6-1, 6-2 τη Μισάκι Ντόι και βρίσκει την Αγιούμι Μορίτα (6-2, 7-6 τη Νάντια Κιτσένοκ). Πρόκριση και για την Κάρολιν Βοζνιάκι (Νο.10), που δεν είχε προβλήματα απέναντι στην Ισπανίδα Λούρδες Ντομίνγκεθ Λίνο (6-0, 6-2) και θα αντιμετωπίσει την Κριστίνα Μακχέιλ (7-5, 6-4 τη Γιουνγκ Τζαν Τσαν).
Εγγύηση η Σιμόνα Χάλεπ (Νο.11), κέρδισε 6-0, 6-1 την Καταρζίνα Πίτερ και παίζει με Βαρβάρα Λεπτσένκο (2-6, 6-3, 6-4), ενώ η Κάρλα Σουάρεθ Ναβάρο (6-3, 6-2 τη Βάνια Κινγκ), Νο.16, θα συναντηθεί με την Γκαλίνα Βοσκομπόεβα (7-5, 4-6, 7-5 την Ίρινα Καμέλια Μπέγκου).
Η Ντομινίκα Τσιμπούλκοβα (Νο.20), εξάλλου, πέτυχε μεγάλη νίκη επί της Φραντσέσκα Σκιαβόνε (6-3, 6-4) και θα αναμετρηθεί με τη Στέφανι Βέγκελ, που απέκλεισε με 7-5, 7-5 την Κριστίνα Μλαντένοβιτς. Η Αλιζέ Κορνέ δεν χρειάστηκε να ιδρώσει, αφού η Πολόνα Χέρτσογκ αποχώρησε μόλις στο δεύτερο γκέιμ (1-0) και βρίσκει μπροστά την Καμίλι Τζόρτζι, που νίκησε 4-6, 6-1, 6-4 τη Στορμ Σάντερς.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
