Άσχημη πτώση σκιέρ (vid)

Gazzetta team
Άσχημη πτώση σκιέρ (vid)

bet365

Ο πρωταθλητής του σκι Τόμας Μόργκενστερν φλερτάρει με τον κίνδυνο, έχοντας για δεύτερη φορά μέσα σε ένα μήνα, σοβαρό ατύχημα.

Επικίνδυνο σπορ και… τρομακτικό αποδεικνύεται το σκι, το τελευταίο διάστημα, όχι μόνο γα τους λάτρεις του αθλήματος, αλλά και τους επαγγελματίες του είδους. Τελευταίο «θύμα» ο πρωταθλητής και τρεις φορές χρυσός Ολυμπιονίκης του ski jump, Τόμας Μόργκενστερν, ο οποίος είχε σοβαρό ατύχημα κατά τη διάρκεια προπόνησης στην Αυστρία, όπου προετοιμαζόταν για το Παγκόσμιο Κύπελλο το Σαββατοκύριακο.

Ο 27χρονος Αυστριακός έχασε την ισορροπία του στον αέρα, με αποτέλεσμα να προσγειωθεί στην πίστα με την πλάτη και το κεφάλι, χάνοντας για μερικά λεπτά τις αισθήσεις του. Άμεσα του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και όπως τόνισαν από το ιατρικό τιμ κουνούσε τα χέρια και τα πόδια του ενώ είχε επαφή με το περιβάλλον.

Ο Μόργκενστερν μεταφέρθηκε με ελικόπτερο στο νοσοκομείο, ενώ μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό αν ο τραυματισμός του είναι σοβαρός. Αυτή ήταν η δεύτερη φορά σε διάστημα λιγότερο του ενός μήνα που ο αθλητής τραυματίζεται και μάλιστα λίγο πριν από τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες.

Στις 15 Δεκεμβρίου είχε ανάλογο ατύχημα κατά τη διάρκεια της συμμετοχής του στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Γερμανίας.

 

Τελευταία Νέα