Με Μάρεϊ, Ναδάλ ο Φέντερερ!

Gazzetta team
Με Μάρεϊ, Ναδάλ ο Φέντερερ!

bet365

Στο πάνω μέρος του ταμπλό του Αυστραλιανού Όπεν κληρώθηκε ο Ρότζερ Φέντερερ και αν θέλει να φτάσει ως τον τελικό θα πρέπει λογικά να αποκλείσει Άντι Μαρεϊ και Ράφα Ναδάλ!

Η πλευρά του Ράφα (Νο.1) είναι φωτιά, αφού δίπλα στον κορυφαίο τενίστα στον κόσμο βρίσκονται και οι Χουάν Μαρτίν Ντελ Πότρο, Τζο Γουίλφριντ Τσονγκά! Ο Νόβακ Τζόκοβιτς, Νο.2 του ταμπλό, φαίνεται πιο τυχερός, με τους Νταβίντ Φερέρ, Τόμας Μπέρντιχ, Σταν Βαβρίνκα και Ρισάρ Γκασκέ να τον απειλούν, αλλά να είναι λιγότερο... επικίνδυνοι.

Πολύ δύσκολη είναι η πρεμιέρα για τον Ναδάλ, καθώς καλείται να αποκλείσει το κακό παιδί της Αυστραλίας, τον Μπέρναρντ Τόμιτς. Στη συνέχεια θα παίξει με Θανάση Κοκκινάκη ή Ίγκορ Σάιζλινγκ, ενώ στον τρίτο γύρο πιθανότατα θα συναντήσει τον πάντα επικίνδυνο Γκαέλ Μονφίς. Παραμένει στα βαθιά και στη φάση των "16", εφόσον ξεπεράσει τα πρώτα του εμπόδια, και βρίσκει μπροστά του εκτός απροόπτου έναν εκ των Κέι Νισικόρι και Λέιτον Χιούιτ. Ακολουθεί στα προημιτελικά ο Ντελ Πότρο!

Ο Νόλε αντιμετωπίζει αρχικά τον Λούκας Λάτσκο και στη φάση των "16" ενδέχεται να αγωνιστεί κόντρα στον Φάμπιο Φονίνι. Στα προημιτελικά η λογική λέει Βαβρίνκα ή Γκασκέ και στην τετράδα Φερέρ ή Μπέρντιχ.

Ο Ρότζερ Φέντερερ ξεκινάει τις υποχρεώσεις του με αντίπαλο τον Τζέιμς Ντάκγουορθ από την Αυστραλία και στον δεύτερο γύρο μάλλον θα παίξει με τον Ράντεκ Στέπανεκ. Στη συνέχεια πιθανός αντίπαλός του είναι ο Φερνάντο Βερδάσκο και στα προημιτελικά έχει ακόμα μια δύσκολη αποστολή, αφού μπορεί να συναντήσει τον Τσονγκά!

Ο Μάρκος Παγδατής κληρώθηκε να αντιμετωπίσει αρχικά τον Ντένις Ιστόμιν και στη συνέχεια Ντιμίτρι Τουρσούνοφ ή Μάικλ Ράσελ. Αν καταφέρει να φτάσει ως τον τρίτο γύρο, μάλλον πέφτει πάνω στον Τζόκοβιτς...

Πιθανοί προημιτελικοί (με βάση τα rankings): Ναδάλ-Ντελ Πότρο, Μαρεϊ-Φέντερερ, Τζόκοβιτς-Βαβρίνκα, Μπέρντιχ-Φερέρ.

Στον πρώτο γύρο ξεχωρίζουν τα ματς Χιούιτ-Σέπι, Γκρανόγερς-Τσίλιτς, Ντόντιγκ-Κάρλοβιτς, Ρομπρέδο-Ροσόλ και Μόνακο-Γκούλμπις.

Η ΚΛΗΡΩΣΗ ΤΩΝ ΑΝΔΡΩΝ

Βίκα-Μάσα μαζί

Σε ό,τι αφορά τις γυναίκες, η Μαρία Σαράποβα (Νο.3) κληρώθηκε στην ίδια πλευρά με την κάτοχο του τίτλου Βικτόρια Αζαρένκα (Νο.2) και ενδέχεται να κλείσουν ραντεβού στα ημιτελικά. Η Σερένα Γουίλιαμς, από την άλλη, επικεφαλής του ταμπλό, ίσως χρειαστεί να αποκλείσει την Να Λι (Νο.4) στην τετράδα.

Η Μάσα, μάλιστα, θα έχει και επικίνδυνη πρεμιέρα, καθώς αντιμετωπίζει τη φορμαρισμένη Αμερικανίδα Μπέθανι Μάτεκ Σαντς. Η Σερένα παίζει με τη νεαρή Αυστραλέζα Άσλεϊ Μπάρτι και η Βίκα με την Τζοάνα Λάρσον από τη Σουηδία. Η Λευκορωσίδα, πάντως, είναι πιθανό να βρει τη Σλόουν Στίβενς στη φάση των "16".

Πιθανοί προημιτελικοί: Γουίλιαμς-Εράνι, Λι-Κβίτοβα, Σαράποβα-Γιάνκοβιτς, Αζαρένκα-Ραντβάνσκα.

Στον πρώτο γύρο ξεχωρίζουν τα ματς Ρόμπσον-Φλίπκενς, Γκόργκες-Εράνι, Μακάροβα-Β. Γουίλιαμς και Σκιαβόνε-Τσιμπούλκοβα.

Η ΚΛΗΡΩΣΗ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

 

Τελευταία Νέα