Χαμόγελα και δουλειά στην Εθνική

Χαμόγελα και δουλειά στην Εθνική

Gazzetta team
Χαμόγελα και δουλειά στην Εθνική

bet365

Η νίκη επί του Ισραήλ στη Μίκρα έφερε χαμόγελα στις τάξεις της Εθνικής ομάδας χάντμπολ των ανδρών, που συνεχίζει με αμείωτους ρυθμούς τις προπονήσεις, εν όψει του ματς με την Ολλανδία την Τετάρτη (8/1).

Η ελληνική ομάδα διατήρησε ακέραιες τις ελπίδες για την πρόκριση στα πλέι οφ του Παγκοσμίου πρωταθλήματος, μετά και την τετραπλή ισοβαθμία που δημιουργήθηκε στον όμιλο, ενώ το ευχάριστο για τον Ομοσπονδιακό προπονητή Γιώργο Κρανάκη ήταν ότι ανταπεξήλθαν στις απαιτήσεις του αγώνα και οι νέοι παίκτες.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα έκανε τη Δευτέρα (6/1) στο κλειστό της Μίκρας προπόνηση, με τον Γρηγόρη Σανίκη να μην ακολουθεί όλο το πρόγραμμα, λόγω ενοχλήσεων στο ισχίο. Την Τρίτη (7/1) ο διεθνής αριστερός ίντερ θα υποβληθεί σε υπερηχογράφημα για να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος.

Στο μεταξύ, ο Αλέξης Αλβανός σε δηλώσεις του στην ιστοσελίδα της ΟΧΕ αναφέρθηκε στο ματς της Τετάρτης με την Ολλανδία, δίνοντας παράλληλα τα συγχαρητήριά του στα νέα παιδιά. «Το ευτυχές είναι ότι βλέπουμε καινούργια παιδιά να μπαίνουν στην Εθνική Ομάδα και να δίνουν το 100%. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στην ομάδα και ιδιαίτερα σε αυτά τα παιδιά, τα οποία υπό το βάρος της πρώτης εμφάνισης κατάφεραν να ανταπεξέλθουν επάξια στο κρίσιμο αυτό ματς», τόνισε αρχικά ο δεξιός ίντερ της Εθνικής και της ΑΕΚ.

Και συμπλήρωσε: «Είναι μονόδρομος η νίκη αν θέλουμε να μείνουμε ζωντανοί στην πρόκριση. Είναι μια νεανική και δυνατή ομάδα που παίζει πειθαρχημένο χάντμπολ, πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για 60 λεπτά».

 

Τελευταία Νέα