Έτοιμος για επίθεση ο Ρότζερ!

Gazzetta team
Έτοιμος για επίθεση ο Ρότζερ!

bet365

Ο Ρότζερ Φέντερερ σίγουρα θα ήθελε να πάει στη Μελβούρνη με τον πρώτο τίτλο της σεζόν στις αποσκευές του, όμως δεν απογοητεύεται.

"Αισθάνομαι αρκετά καλά, ειδικά έχοντας παίξει όλα αυτά τα ματς εδώ, μιλάω και για το διπλό", είπε ο βασιλιάς μετά την ήττα του από τον Λέιτον Χιούιτ στον τελικό του Brisbane International. "Δεν έπαιξα καλά σήμερα και αυτό είναι λίγο ατυχές. Ο Λέιτον, ωστόσο, ήταν ο καλύτερος παίκτης που αντιμετώπισα αυτή την εβδομάδα. Το έκανε πιο δύσκολο για εμένα. Έτσι έχω τώρα μια ξεκάθαρη ιδέα για το πώς πρέπει να δουλέψω, έχω ξεκάθαρη ιδέα για το πού είναι το μυαλό και το σώμα μου. Είμαι πεινασμένος και διατεθειμένος να επιτεθώ στο Αυστραλιανό Όπεν την άλλη εβδομάδα".

Μεγάλη ήταν η μέρα για τον Χιούιτ, που επέστρεψε στους τίτλους μετά από 3.5 χρόνια. Ο "Rusty" είναι στη δύση της καριέρας του, όμως δείχνει ικανός να αφήσει ξανά το στίγμα του στο τουρ! Μην ξεχνάμε ότι είναι κάτοχος δύο Grand Slam τίτλων και πρώην Νο.1 της παγκόσμιας κατάταξης. "Είναι πάντα συναρπαστικό να παίζεις κόντρα στους κορυφαίους τενίστες και σε τελικού τουρνουά", είπε ο θριαμβευτής του Μπρισμπέιν. "Γι' αυτό συνεχίζεις να παίζεις. Για μένα ήταν κίνητρο να βγω έξω για τη νίκη και άλλον έναν τίτλο. Έχουν περάσει κάποια χρόνια. Ήμουν έτοιμος για την πρόκληση". Τόσο ο Χιούιτ, όσο και ο Φέντερερ θα κάνουν την επόμενη εμφάνισή τους στο πρώτο Grand Slam της χρονιάς.

Ζέσταμα για Μελβούρνη

Αυτή την εβδομάδα, πάντως, διεξάγονται δύο 250άρια warm up τουρνουά σε Σίδνεϊ και Όκλαντ. Στην αυστραλιανή διοργάνωση επικεφαλής του ταμπλό είναι ο Χουάν Μαρτίν Ντελ Πότρο και μετέχουν ακόμα οι Γέρζι Γιάνοβιτς (Νο.2), Αντρέας Σέπι (Νο.3) και Ντιμίτρι Τουρσούνοφ (Νο.4).

Στη Νέα Ζηλανδία, εξάλλου, θα βρεθούν ο κάτοχος του τίτλου Νταβίντ Φερέρ (Νο.1), ο Τόμι Χάας (Νο.2), ο Τζον Ίσνερ (Νο.3) και ο Κέβιν Άντερσον (Νο.4). Στη διοργάνωση μετέχει με wild card ο Μάρκος Παγδατής, που παίζει στον πρώτο γύρο με τον Γερμανό Ντάνιελ Μπραντς (Νο.54 στον κόσμο). Να αναφέρουμε, τέλος, ότι απέσυραν τη συμμετοχή τους από το Αυστραλιανό Όπεν (13-26/1) οι τραυματίες Γιούργκεν Μέλτζερ (Νο.27) και Γιάνκο Τιπσάρεβιτς (Νο.36).

 

Τελευταία Νέα