Άλλη κλάση η Σερένα!

Gazzetta team
Άλλη κλάση η Σερένα!

bet365

Ο χρόνος άλλαξε, αλλά η κατάσταση στο γυναικείο τένις παραμένει αμετάβλητη. Τίτλος Νο.58 για τη σπουδαία Σερένα Γουίλιαμς!

Η κορυφαία τενίστρια στον κόσμο κέρδισε 6-4, 7-5 τη Βικτόρια Αζαρένκα στον τελικό του Brisbane International και διατήρησε τα σκήπτρα στην αυστραλιανή πόλη. Και το έκανε με εμφατικό τρόπο, αφού πριν λυγίσει στον τελικό το Νο.2 του κόσμου είχε αποκλείσει στα ημιτελικά και την άλλη μεγάλη αντίπαλό της, τη Μαρία Σαράποβα, πάλι σε straight sets!

Τα πράγματα είναι πολύ απλά... Η Βίκα είναι χαρισματική τενίστρια, όμως για να καταφέρει να ξεπεράσει το εμπόδιο της Σερένα δεν αρκεί η δική της καλή απόδοση. Πρέπει να ελπίζει και σε κακή μέρα της 31χρονης Αμερικανίδας. Κάτι τέτοιο δεν συνέβη σήμερα και με εξαίρεση ένα μπλακ άουτ στις αρχές τους δεύτερου σετ, η Γουίλιαμς έδειξε για άλλη μια φορά ποιος θα είναι το αφεντικό και τη νέα σεζόν! Η 24χρονη Λευκορωσίδα, λοιπόν, έφυγε για άλλη μια φορά με σκυμμένο το κεφάλι από το κορτ, έχοντας γνωρίσει την 14η ήττα σε 17 αναμετρήσεις με την κάτοχο 17 Grand Slam τίτλων... Ήταν, πάντως, ένας μεγάλος τελικός, και οι δύο καλύτερες τενίστριες του κόσμου ελπίζουν ότι θα έχουν νέο ραντεβού στο Αυστραλιανό Όπεν (13-26/1).

Η Σερένα πέτυχε το καθοριστικό μπρέικ του πρώτου σετ στο έβδομο γκέιμ (4-3) και στη συνέχεια όχι μόνο έκανε το 1-0, αλλά προηγήθηκε και με 2-0 στο δεύτερο. Η Βίκα, όμως, δεν το έβαλε κάτω και με πολύ καλύτερες επιστροφές έκανε την ανατροπή και πήρε κεφάλι με 4-2.

Η Γουίλιαμς ήταν πλέον με την πλάτη στον τοίχο και σε αυτές τις δύσκολες στιγμές δείχνει πάντα την ποιότητά της. Ισοφάρισε σε 4-4, έκανε νέο μπρέικ περνώντας μπροστά με 6-5 και με εκπληκτικό service game στο φινάλε κατέκτησε άλλο ένα τρόπαιο. Το πρώτο για τη νέα σεζόν, στην οποία φαίνεται ότι θα είναι και πάλι η κυρίαρχη...

 

Τελευταία Νέα