Πρόβλημα και στον Άγιο Κοσμά

Gazzetta team
Πρόβλημα και στον Άγιο Κοσμά

bet365

Αναγκαστικό διάλειμμα από τις προπονήσεις και τους αγώνες κάνουν οι αθλητές του Υγρού Στίβου, με τις καταδύσεις να παίρνουν σειρά.

Εκτός από την εμπλοκή που παρατηρείται στα μεγαλύτερα κολυμβητήρια της χώρας, με τις άδειες καταλληλότητας τους, η έλλειψη αγωνιστικών χώρων πλέον δημιουργεί επιπρόσθετα προβλήματα.

Οι αγώνες και οι διοργανώσεις αναβάλλονται η μία μετά την άλλη με τελευταία αυτή της ημερίδας καταδύσεων, που είχε προγραμματιστεί για το διήμερο 14-15 Δεκεμβρίου στον Άγιο Κοσμά.

Αιτία, τα προβλήματα που αφορούν στην ομαλή λειτουργία του Κλειστού Καταδυτηρίου στο ΕΑΚ και που σημειωτέον αποτελεί και τον μοναδικό χώρο διεξαγωγής των διοργανώσεων του αθλήματος.

Κι όλα αυτά τη στιγμή που η Ελλάδα έχει αναλάβει να διοργανώσει μεταξύ των άλλων το διεθνές μίτινγκ «Βεργίνα Καπ» (7-9 Μαρτίου) και τους Βαλκανικούς αγώνες Νέων (25-27 Απριλίου).

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα