Έκανε... σεφτέ η Κέρκυρα

Gazzetta team
Έκανε... σεφτέ η Κέρκυρα

bet365

Η Κέρκυρα πήρε έπειτα από τέσσερις αγωνιστικές τους πρώτους της βαθμούς στο πρωτάθλημα, με νίκη, 8-5, επί του Πανιωνίου.

Οι καιρικές συνθήκες, ευτυχώς, επέτρεψαν στην αποστολή των κυανέρυθρων να ταξιδέψει στο νησί των Φαιάκων για τον αγώνα, που κανονικά είχε προγραμματιστεί για το Σάββατο (23/11), αλλά μεταφέρθηκε μια μέρα μετά λόγω της κακοκαιρίας.

Η Κέρκυρα, έπειτα από τον μηδενισμό της στην πρεμιέρα με τον ΠΑΟΚ λόγω της μη αδειοδότησης από την Περιφέρεια του Ποσειδώνιου κολυμβητηρίου, το οποίο χρησιμοποίησε ως έδρα, έκανε… σεφτέ, πετυχαίνοντας σημαντική νίκη στην προσπάθεια που κάνει για την παραμονή.

Η 3η περίοδος ήταν αυτή που έκρινε και το ματς, καθώς μετά το 4-3 του πρώτου ημιχρόνου υπέρ των γηπεδούχων, το συγκρότημα του Μίλαν Τζώρτζεβιτς με ένα επιμέρους 3-1 κατάφερε να πάρει «αέρα» τριών τερμάτων (7-4) και να φτάσει σχετικά άνετα στο «τρίποντο».

Τα οκτάλεπτα: 2-0, 2-3, 3-1, 1-1
Κέρκυρα (Μίλαν Τζώρτζεβιτς): Γιόκοβιτς, Σαρησάββας 2, Παυλίδης Ευ., Παπαθεοδώρου 2, Παυλίδης Κ. 2 Τοράκης 1, Νάτσης, Πολυμέρης, Κασσίμης, Ζαρκαντζάς 1, Αρώνης, Βαχαρέλης, Τριβιζάς, Βραχλιώτης Τζώρας.
Πανιώνιος (Αλέκος Βάσσος): Τζωρτζάτος, Καρακάσης 2, Κοκκάλας 3, Ζώρζος, Θωμάκος, Γργηγορόπουλος, Φούτρης, Μπακλατζής, Δερμιτζάκης Χρ., Βέκος, Μανώλης, Καρακατσάνης, Μιγόπουλος.
Διαιτητές: Κουρέτας, Σπανούδης
Αλυτάρχης: Γιώργος Κατσαρός

 

Α1 ΑΝΔΡΩΝ Τελευταία Νέα