Αποδοκιμάστηκε ο Νόλε! (vid)

Gazzetta team
Αποδοκιμάστηκε ο Νόλε! (vid)

bet365

O Νόβακ Τζόκοβιτς επισκέφθηκε σχολείο του Μπουένος Άιρες, αλλά η εμφάνισή του με φανέλα της Μπόκα Τζούνιορς δεν άρεσε στην πλειοψηφία των μαθητών!

Ο Νο.2 τενίστας του κόσμου παρέλαβε το δώρο του από τον δήμαρχο της πόλης Μαουρίσιο Μάκρι μέσα σε αρκετές... αποδοκιμασίες, αφού τα περισσότερα παιδιά ήταν οπαδοί της Σαν Λορένζο! "Έκανα την πιο γρήγορη μεταγραφή, μέσα σε πέντε λεπτά άλλαξα τη φανέλα γιατί η αντίδραση στη φανέλα της Μπόκα σε αυτό το σχολείο δεν ήταν και η καλύτερη", είπε αργότερα κατά τη διάρκεια της επίσημης συνέντευξης τύπου του.

Εκεί του τέθηκε και το... αιώνιο ερώτημα: Μέσι ή Ρονάλντο; "Αφού βρίσκομαι στην Αργεντινή ξέρετε την απάντηση. Πρέπει, όμως, να είμαι διπλωματικός γιατί σέβομαι και τους δύο. Είναι δύο διαφορετικοί παίκτες, αλλά χωρίς αμφιβολία είναι οι καλύτεροι στον κόσμο".

Ο Νόλε βρίσκεται στην Αργεντινή για μια σειρά εκδηλώσεων στο πλαίσιο της απόσυρσης του Νταβίντ Ναλμπάντιαν. Την Κυριακή (24/11) θα δώσει το δεύτερο σερί φιλικό του ματς με αντίπαλο τον Ράφα Ναδάλ.

 

Τελευταία Νέα