Υπάρχει καλύτερη;

Gazzetta team
Υπάρχει καλύτερη;

bet365

Σερένα… Δεν χρειάζεται επίθετο για να καταλάβει κανείς ότι πρόκειται για μια από τις σπουδαιότερες τενίστριες στην ιστορία, λαμβάνοντας δικαίως τον τίτλο της κορυφαίας για το 2013.

Οι συστάσεις είναι περιττές για την 31χρονη Αμερικανίδα, η οποία τα τελευταία δύο χρόνια έχει φροντίσει να τα «σαρώσει» όλα στο πέρασμά της. Φέτος, βέβαια, έκανε μία από τις υπερβάσεις της, δείχνοντας ποιος είναι το αφεντικό από την αρχή μέχρι και το τέλος της σεζόν.

Κι αν κάποιες φορές οι αριθμοί δεν λένε πάντα την αλήθεια, στην περίπτωση της Σερένα Γουίλιαμς όλα φαίνονται μέσα από τη στατιστική… Πώς λοιπόν να μη λάβει τον τίτλο της Νο1 για τη σεζόν που φεύγει, ευρισκόμενη παράλληλα στην κορυφή της παγκόσμιας κατάταξης;

Αυτή ήταν η 5η φορά που η Αμερικανίδα κερδίζει τον σχετικό τίτλο, μόνο που φέτος είχε το κάτι παραπάνω να επιδείξει. Με 11 συνολικά τρόπαια, δύο εκ των οποίων Γκραν Σλαμ, συν το βαρύτιμο τρόπαιο στους τελικούς της WTA στην Κωνσταντινούπολη, κάτι περισσότερο από 12 εκατομμύρια δολάρια σε χρηματικά έπαθλα και φυσικά το Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης που την έκανε τη γηραιότερη τενίστρια που κατάφερε να φτάσει στην κορυφή, είναι κάποια από τα φετινά επιτεύγματα της ακούραστης Σερένα.

Και μέσα σε όλα τα άλλα, ολοκλήρωσε τη χρονιά με 4 μόλις ήττες (!) σε σύνολο 82 αγώνων!!! Πώς να μην της ανήκει λοιπόν το σχετικό βραβείο…

 

Τελευταία Νέα