Best of Fed (vid)

Gazzetta team
Best of Fed (vid)

bet365

Το 2013 δεν ήταν η χρονιά του, όμως, ο Ρότζερ Φέντερερ μας έδωσε αρκετούς λόγους για να τον χειροκροτήσουμε και να υποκλιθούμε στο μεγαλείο του.

«Να φύγει και να μην ξανάρθει» ήταν αυτή η σεζόν για τον Ελβετό, ο οποίος σίγουρα δεν ξέχασε το άθλημα, κάποια προβλήματα, όμως, δεν του επέτρεψαν να δώσει το μάξιμουμ και να πανηγυρίσει ένα μεγάλο τίτλο. Έστω κι έτσι όμως έκανε σε πολλές περιπτώσεις τα… μαγικά του, στη διαδρομή από τη Μελβούρνη μέχρι και το Λονδίνο, όπου πραγματικά γνώρισε την αποθέωση, θυμίζοντάς μας γιατί τον αποκαλούν τον κορυφαίο τενίστα στον κόσμο.

Η κακή παρένθεση, ας ελπίσουμε ότι έκλεισε για τον «βασιλιά», που έχει ακόμη λίγο χρόνο στη διάθεσή του για να προγραμματίσει τη νέα σεζόν. Προς το παρόν απολαμβάνει ολιγοήμερες διακοπές στις Μαλδίβες, όπως αναφέρουν δημοσιεύματα, ενώ στη συνέχεια θα ταξιδέψει στο Ντουμπάι, από όπου θα αρχίσει την προετοιμασία του, όπως έκανε και πέρυσι…

Δείτε το βίντεο με τα highlights του Φέντερερ το 2013 και κάποιους από τους κορυφαίους πόντους που σημείωσε.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα