Υποχρεώσεις για δύο

Gazzetta team
Υποχρεώσεις για δύο

bet365

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google
ΠΑΟΚ και Αναγέννηση Άρτας επικεντρώνονται στις ευρωπαϊκές τους υποχρεώσεις το Σαββατοκύριακο για το EHF Cup και το Τσάλεντζ Καπ αντίστοιχα, στο χάντμπολ των γυναικών.

Ο πρωταθλητής ΠΑΟΚ πανηγύρισε την πρώτη του ευρωπαϊκή πρόκριση κόντρα στη βουλγαρική Ετάρ και πλέον ευρισκόμενος στον 3ο γύρο του EHF Cup θα κυνηγήσει την υπέρβαση. Οι καλές εμφανίσεις είναι ο στόχος για τον πρωταθλητή, που θέλει να προχωρά βήμα-βήμα.

Η ρουμανική Κλουζ είναι το επόμενο εμπόδιο για την ελληνική ομάδα, ένας αντίπαλος έμπειρος στα Κύπελλα Ευρώπης που πέρυσι αγωνίστηκε στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Και οι δύο αγώνες θα γίνουν στη Ρουμανία, ο πρώτος το Σάββατο (9/11) στις 15:00 και ο δεύτερος την Κυριακή (10/11) στις 12.00

Θέλει την πρόκριση η Αναγέννηση

Από την άλλη, η Αναγέννηση δηλώνει παρούσα για 24η συνεχόμενη χρονιά στις διοργανώσεις της γηραιάς ηπείρου! Οι Αρτινές «φορούν» και πάλι τα… καλά τους, κυνηγώντας την πρόκριση κόντρα στην Ουκρανική Ντνεπριάνκα Χερσόν, την οποία θα φιλοξενήσουν επί ελληνικού εδάφους, για τον 3ο γύρο του Τσάλεντζ Καπ.

 

Η Αναγέννηση έφτασε πέρυσι μέχρι τις «16» καλύτερες ομάδες τους ευρωπαϊκού θεσμού και φιλοδοξεί και φέτος μία αντίστοιχη πορεία. Το γεγονός ότι και οι δύο αγώνες θα γίνουν στην Άρτα δίνει ένα παραπάνω συν στην ελληνική ομάδα που αναμένεται να έχει και την ένθερμη υποστήριξη από τον κόσμο της.

Και οι δύο αγώνες έχουν οριστεί το Σάββατο και την Κυριακή στις 18:00.

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

Τελευταία Νέα