Επέστρεψε στα Λεχαινά ο Ιακωβάκης

Gazzetta team
Επέστρεψε στα Λεχαινά ο Ιακωβάκης

bet365

Στο σωματείο που έκανε τα πρώτα επαγγελματικά του βήματα επέστρεψε για την τελευταία σεζόν της καριέρας του ο Περικλής Ιακωβάκης, ο οποίος θα φοράει τα χρώματα της ΑΕ Λεχαινών.

Δέκα χρόνια μετά κι αφού πέρασε από τον Ολυμπιακό και τα τελευταία δύο χρόνια από την ΕΚΑ Δωδώνη, ο κορυφαίος αθλητής των 400μ με εμπόδια επέλεξε να κλείσει τον σπουδαίο αυτό κύκλο της ζωής του στην ομάδα όπου άρχισαν όλα.

«Θέλω να ευχαριστήσω πάρα πολύ τη διοίκηση, τους προπονητές και τους αθλητές της ΕΚΑ για τα δύο χρόνια που πέρασα εκεί. Τους εύχομαι ο,τι καλύτερο ξέροντας ότι δουλεύουν σωστά και σε βάθος με τις ακαδημίες τους. Αποφάσισα να τελειώσω την καριέρα μου στο σωματείο, όπου ξεκίνησα τα πρώτα βήματα μου την ΑΕ Λεχαινών», σχολίασε ο κάτοχος του πανελληνίου ρεκόρ του αγωνίσματος, ο οποίος έχει ξεκινήσει ήδη την προετοιμασία του.

Ο Ιακωβάκης έχοντας ήδη διακριθεί σε παγκόσμιο επίπεδο σε όλες τις κατηγορίες, θα επιδιώξει το 2014 να βρεθεί στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Ζυρίχης και να διεκδικήσει την καλύτερη δυνατή εμφάνιση.

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

Τελευταία Νέα