Με προβλήματα στη Σλοβακία

Με προβλήματα στη Σλοβακία

Gazzetta team
Με προβλήματα στη Σλοβακία

bet365

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google
Η Εθνική χάντμπολ των ανδρών βρίσκεται στη Σλοβακία συνεχίζοντας την προετοιμασία της, με τον Γιώργο Κρανάκη να έχει ήδη αρκετούς «πονοκεφάλους» εν όψει των αγώνων για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα πραγματοποιήσει κοινές προπονήσεις με την αντίστοιχη ομάδα της χώρας, την οποία θα αντιμετωπίσει σε δύο φιλικά ματς Παρασκευή και Σάββατο, θέλοντας να ετοιμαστεί όσο το δυνατόν καλύτερα για τις αναμετρήσεις με Ολλανδία (30/10) και Βέλγιο (3/11), στους πρώτους της αγώνες για τον 4ο προκριματικό όμιλο του Παγκοσμίου.

Ωστόσο και αυτή τη φορά το απουσιολόγιο δεν είναι «λευκό» για τον Γιώργο Κρανάκη, αφού πριν καν αρχίσει η προετοιμασία οι τραυματισμοί «χτύπησαν» την ομάδα. Στους Γρηγόρη Σανίκη και Διονύση Γεωργιάδη που τέθηκαν νοκ-άουτ τις τελευταίες ημέρες προστέθηκαν και οι Σάββας Καρυπίδης και Κώστας Δεληγιάννης, οι οποίοι με τη σειρά τους αντιμετωπίζουν προβλήματα και δεν θα μπορέσουν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στην Εθνική.

Τα νέα πρόσωπα δεν έλειψαν και αυτή τη φορά από την αποστολή, με τον Ομοσπονδιακό προπονητή να καλεί για πρώτη φορά τους Καφαντάρη, Μελετάκο και Κεδέρη, που θα έχουν την ευκαιρία να δείξουν τις ικανότητες τους. Από… κοντά και ο πολύπειρος τερματοφύλακας της ΑΕΚ, Δημήτρης Καφφάτος, ο οποίος θα φορέσει ξανά τη φανέλα με το εθνόσημο έπειτα από δύο χρόνια.

«Ξεκινά ένας καινούργιος γύρος αγωνιστικών υποχρεώσεων για την Εθνική μας ομάδα στον οποίο στόχος μας είναι να μπορέσουμε να φέρουμε τα αποτελέσματα τα οποία θα μας επιτρέψουν να κοιτάξουμε μπροστά και να συνεχίσουμε στις διοργανώσεις που βρίσκονται σε εξέλιξη. Το βασικό στάδιο της προετοιμασίας μας, περιλαμβάνει δύο δυνατά φιλικά με την Εθνική ομάδα της Σλοβακία μέσα από τα οποία θα κάνουμε τις δοκιμές μας ενόψει των αναμετρήσεων που έχουμε με Ολλανδία και Βέλγιο. Θα δουλέψουμε, θα μετρήσουμε τις δυνάμεις, θα αξιοποιήσουμε σωστά τους παίκτες που θα είναι στην αποστολή για τα δύο αυτά παιχνίδια και ελπίζω να τα καταφέρουμε», σχολίασε πριν από την αναχώρηση της Εθνικής ο Γιώργος Κρανάκης.

 

Οι 14 που βρίσκονται στην αποστολή: Κώστας Τσιλιμπάρης, Δημήτρης Καφφάτος, Αλέξης Αλβανός, Τάσος Παπαδιονυσίου (ΑΕΚ), Γιώργος Μαστορογιάννης, Χάρης Μάλλιος, Σωτήρης Μαραγκός, Χρήστος Κεδέρης (Διομήδης Άργους), Κώστας Γουργούμης, Απόστολος Παλάσκας (ΠΑΟΚ), Στάθης Ζαμπούνης, Δημήτρης Τζηράς (ΑΣΕ Δούκα), Νίκος Καφαντάρης (ΧΑΝΘ), Γιώργος Μελετάκος (Ποσειδώνας Λουτρακίου).

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

Τελευταία Νέα