Διεκδικεί μετάλλιο ο Γκιώνης!

Gazzetta team
Διεκδικεί μετάλλιο ο Γκιώνης!

bet365

Η υπέρβαση έγινε από τον Παναγιώτη Γκιώνη στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα πινγκ πονγκ της Αυστρίας, με τον πρωταθλητή μας να προκρίνεται στους «8», διεκδικώντας ένα μετάλλιο!

Ενώ τα υπόλοιπα μέλη της ελληνικής αποστολής επέστρεψαν το μεσημέρι του Σαββάτου (12/10) στη «βάση» τους, έχοντας ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις τους στη διοργάνωση, ο Παναγιώτης Γκιώνης παραμένει στην Αυστρία και συνεχίζει ακάθεκτος, προς μια ακόμη μεγάλη επιτυχία, μετά το ασημένιο στο ομαδικό.

Τεράστια τα ψυχικά αποθέματα και ανεξάντλητη δύναμη από τον πρωταθλητή μας, ο οποίος κατάφερε σε ένα ακόμη ματς-θρίλερ να βγει νικητής και να πανηγυρίσει για πρώτη φορά στην καριέρα του την πρόκριση στα προημιτελικά, με 4-3 σετ (11-6, 4-11, 11-9, 12-14, 9-11, 11-8 και 11-7) κόντρα στον Ρώσο, Κιρίλ Κιρίλ Σκάτσκοφ.

Έχοντας πλέον τη μεγάλη ευκαιρία να βρεθεί στο βάθρο των νικητών, ο Γκιώνης θα «παίξει» το βράδυ το μετάλλιο κόντρα στον Πορτογάλο Τιάγκο Απολόνια. Αν έρθει η νίκη, αυτομάτως ο Έλληνας διεθνής έχει κρεμάσει στο στήθος του το χάλκινο, όπως έγινε και στην περίπτωση του ομαδικού, αφού δεν υπάρχει αγώνας για τις θέσεις 3-4.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα