Μεγάλη γιορτή στη Θεσσαλονίκη

Gazzetta team
Μεγάλη γιορτή στη Θεσσαλονίκη

bet365

Το ένα ρεκόρ μετά το άλλο σπάει ο ο 2ος Νυχτερινός Ημιμαραθώνιος Θεσσαλονίκης που θα γίνει στις 19 Οκτωβρίου, καθώς στον αγώνα θα πάρουν μέρος περισσότεροι από 8.000 δρομείς.

Απίστευτος ο αριθμός για μια διοργάνωση που διεξάγεται για δεύτερη μόλις χρονιά, στους δρόμους της συμπρωτεύουσας και όλα δείχνουν ότι η πόλη θα ζήσει μια μοναδική γιορτή, υλοποιώντας ταυτόχρονα ένα πολύ σπουδαίο πρόγραμμα κοινωνικής ευθύνης: Μέσω των συνεργαζόμενων ιδρυμάτων (ΕΛΕΠΑΠ, Δεσμός, Παιδικό Χωριό SOS Πλαγιαρίου, Σύλλογος Συνδρόμου Down Ελλάδος, Λάμψη, Α21 Campaign, Μέλισσα) θα ενισχυθούν οικονομικά ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες, οι οποίες τόσο πολύ χρειάζονται μια τέτοια υποστήριξη.

Τεράστια η ικανοποίηση της Οργανωτικής Επιτροπής, καθώς το βράδυ της περασμένης Παρασκευής (4/7) που έκλεισαν οι δηλώσεις συμμετοχής ο απολογισμός ήταν 8.570 εγγραφές, περίπου 2.300 συμμετοχές για τον Ημιμαραθώνιο και άλλες 6.270 συμμετοχές για το Δρόμο Υγείας 5.000 μ.

Πρόκειται για μεγέθη δυόμισι φορές μεγαλύτερα από τα αντίστοιχα περσινά, αφού στην πρώτη χρονιά τέλεσης του πρωτοποριακού νυχτερινού αγώνα υπήρξαν συνολικά 3.424 εγγεγραμμένοι δρομείς.

Με δεδομένο το συνεχιζόμενο τεράστιο ενδιαφέρον για συμμετοχή στη διοργάνωση, η Οργανωτική Επιτροπή εξασφάλισε 1.000 επιπλέον θέσεις, 300 για τον Ημιμαραθώνιο και 700 για τον Δρόμο Υγείας 5.000 μ., οι οποίες θα διατεθούν κατά προτεραιότητα σε όσους προσέλθουν στο Κέντρο Εγγραφών (Registration) που θα λειτουργήσει στο Καυτανζόγλειο Στάδιο την Πέμπτη (17/10) και την Παρασκευή (18/10), από τις 10:00 ως τις 20:00.

 

Τελευταία Νέα