Στον τελικό του σύνθετου η Μιλλούση

Gazzetta team
Στον τελικό του σύνθετου η Μιλλούση

bet365

Τη χαρά ενός τελικού σε παγκόσμιο πρωτάθλημα ενόργανης γεύθηκε η Βάσω Μιλλούση στην Αμβέρσα, λαμβάνοντας την τελευταία στιγμή μέρος σε αυτόν του σύνθετου ατομικού, όπου κατετάγη στην 24η θέση.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια είχε καταταγεί 25η στα προκριματικά χάνοντας το εισιτήριο, όμως είχε δηλωθεί ως πρώτη αναπληρωματική, παίρνοντας τελικά τη θέση της Τζέσικα Λόπες Αρότσα από τη Βενεζουέλα, η οποία αποσύρθηκε.

Χωρίς να έχει πολύ χρόνο να προετοιμαστεί η Μιλλούση δεν έδειξε τον καλύτερο εαυτό της τερματίζοντας στην τελευταία θέση με 49,532 βαθμούς (άλμα: 13,166, ασύμμετροι ζυγοί: 10,500, δοκός ισορροπίας: 12,800, έδαφος: 13,066), αλλά και μόνο η παρουσία της σ’ αυτόν συνιστά επιτυχία.

Παγκόσμια πρωταθλήτρια αναδείχθηκε η πρωτοεμφανιζόμενη 16χρονη Αμερικανίδα Σιμόν Μπάιλς (60,216 β.), η οποία υποσκέλισε την συμπατριώτισσά της Κάιλα Ρος (59,332 β.), όπως είχε κάνει και στον προκριματικό, ενώ την τριάδα του βάθρου συμπλήρωσε η Ρωσίδα Αλίγια Μουστάφινα (58,856 β.).

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα