Σκέφτεται τη Ζυρίχη ο Τσάκωνας

Gazzetta team
Σκέφτεται τη Ζυρίχη ο Τσάκωνας

bet365

Έπειτα από ένα μικρό διάλειμμα για την απαραίτητη ξεκούραση ο Λυκούργος Τσάκωνας ετοιμάζεται να μπει και πάλι στους στίβους, με πρωταρχικό στόχο το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.

Ο πρωταθλητής των 200 μ. θα επιστρέψει τις επόμενες μέρες στην Αθήνα και θα αρχίσει άμεση την προετοιμασία του για τη νέα σεζόν που έχει αρκετές προκλήσεις, αλλά η σημαντικότερη εξ αυτών είναι το μεγάλο ραντεβού των αθλητών της γηραιάς ηπείρου.

Διοργάνωση που «χρωστάει» στον Τσάκωνα, καθώς το 2012 στο Ελσίνκι πήρε ναι μεν την πρόκριση για τον τελικό του αγωνίσματος, ωστόσο ακυρώθηκε γιατί πάτησε στην εσωτερική διαδρομή.

«Το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα είναι ευκαιρία για διάκριση. Το επίπεδο είναι ανεβασμένο, κάτι που φάνηκε και στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, όπου είχε Ευρωπαίους αθλητές στον τελικό. Ωστόσο στη Ζυρίχη ευελπιστώ να είμαι σε θέση να διεκδικήσω το καλύτερο δυνατό», τόνισε αρχικά ο Τσάκωνας.

Και συμπλήρωσε: «Ιδιαίτερα για τη φετινή σεζόν δεν έχω αποφασίσει αν θα μπω στους αγώνες κλειστού στίβου. Τα προηγούμενα χρόνια έκανα ένα πέρασμα από τους αγώνες του χειμώνα, όμως, φέτος ίσως δεν κάνω ούτε αυτό».

 

Τελευταία Νέα