Απάντηση Πύρρου με αγωγές!

Δήμος Μπουλούκος
Απάντηση Πύρρου με αγωγές!

bet365

Στην αντεπίθεση πέρασε ο Πύρρος Δήμας και σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr, έκανε αγωγή σε επτά μέλη του Δ.Σ. της άρσης βαρών για συκοφαντική δυσφήμιση.

Oλα ξεκίνησαν αναίτια πριν από λίγο καιρό, όταν επτά μέλη της μειοψηφίας του Δ. Σ. της Ομοσπονδίας Αρσης Βαρών αποφάσισαν να κάνουν επίθεση στον Πύρρο Δήμα, ζητώντας μάλιστα να παραιτηθεί από τη θέση του Προέδρου και να πάρουν αυτοί τις θέσεις.

Δημοσίευσαν μάλιστα μια καταγγελία υπογεγραμμένη και από τους «7», ότι ο Πύρρος Δήμας προπηλάκισε τον Γενικό Γραμματέα της Ομοσπονδίας Νίκο Σκιαδά ζητώντας παράλληλα την παραίτηση του από την προεδρία. Μάλιστα έκανε ιδιαίτερη εντύπωση σε όλους τους ανθρώπους του αθλητισμού, το μένος των συγκεκριμένων ανθρώπων κατά του Πύρρου που ανέλαβε την άρση βαρών στην πιο δύσκολη στιγμή της, λίγο μετά την αποκάλυψη του 2008, ότι όλοι σχεδόν οι αθλητές της Εθνικής ομάδας ήταν ντοπαρισμένοι, τον καιρό μάλιστα που αυτοί διοικούσαν την Ομοσπονδία.

Και δεν ήταν μόνο αυτό, καθώς οι συγκεκριμένοι είχαν τα πόστα στην ΕΟΑΒ την εποχή που ο Πύρρος Δήμας μεσουρανούσε ως αθλητής φέρνοντας το ένα μετάλλιο μετά το άλλο κι αυτοί απολάμβαναν όλα τα προνόμια ως μέλη διοίκησης, της πιο επιτυχημένης εθνικής ομάδας του ελληνικού αθλητισμού, της περιβόητης dream team!

Ο Πύρρος Δήμας δεν μπορούσε να αφήσει αναπάντητη την δυσφήμιση που του έγινε και πλέον πέρασε στην αντεπίθεση καταθέτοντας αγώγή στους Νίκο Σκιαδά, Δημήτρη Μαυρομματίδη, Αριστείδη Χατζησαββίδη, Αντώνη Ταμουτσίδη, Κώστα Μαυρακάκη, Σίμο Μαμτσδέλη και Γιάννη Βιδάκη,ζητώντας 150.000 ευρώ από τον Σκιαδά και 100.000 από τον καθένα από τους υπόλοιπους, με τη δέσμευση ότι τα χρήματα που θα πάρει, τα μισά θα τα δώσει στα σωματεία για την ανάπτυξη της άρσης βαρών και τα άλλα μισά στα παιδικά χωριά SOS!

To gazzetta.gr επικοινώνησε με τον Πύρρο Δήμα που είπε: «Εκανα την αγωγή για να λάμψει η αλήθεια. Δεν έχω πειράξει ποτέ στη ζωή μου κανέναν και αυτό το γνωρίζουν καλά όλοι. Δεν μπορούσα όμως, να ανεχτώ τις συκοφαντίες τους και τη λάσπη που μου έριχναν. Πλέον το λόγο έχει η δικαιοσύνη».

Με το μέρος του Πύρρου είναι φυσικά η πλειοψηφία των μελών του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας Αρσης Βαρών και τα περισσότερα σωματεία...

 

Τελευταία Νέα