«Χρυσός» και ο Μουστόπουλος!

Gazzetta team
«Χρυσός» και ο Μουστόπουλος!

bet365

Ένα ακόμη χρυσό μετάλλιο πανηγύρισε η ελληνική ομάδα τζούντο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U21 στο Σεράγεβο, με τον Ρομάν Μουστόπουλο να ανεβαίνει στο πρώτο σκαλί.

Μια μέρα μετά τον Γιώργο Αζωίδη, ένας ακόμη πρωταθλητής μας κατέκτησε την κορυφή της Ευρώπης. Ο Ρομάν Μουστόπουλος κρέμασε στο στήθος ένα μετάλλιο από Ευρωπαϊκό που τόσο έλειπε από τη συλλογή του, έχοντας πλέον τον τίτλο του πρωταθλητή της γηραιάς ηπείρου, στην κατηγορία των -73 κιλών, με Ippon στον τελικό επί του Γεωργιανού Λεβάν Γκουγκάβα.

Νωρίτερα, ο Μουστόπουλος είχε νικήσει κατά σειρά τους Πάολο Περσόγκλια (Σαν Μαρίνο), Τριστάν Αβαλιάνι (Γαλλία) και Νούνο Σαράιβα (Πορτογαλία), ενώ στον ημιτελικό επικράτησε με Ippon του Βέλγου Σάμι Τσούτσι.

Για την κατηγορία των -81 κιλών, ο Αλέξης Ντανατσίδης κατετάγη 5ος, χάνοντας την ευκαιρία να πάρει το χάλκινο μετάλλιο, μετά την ήττα του με Ippon από τον Βούλγαρο Ιβάιλο Ιβανόφ, εναντίον του οποίου μέχρι πρότινος διατηρούσε το απόλυτο.

Στην 3η ελληνική συμμετοχή της ημέρας και στα -63 κιλά, η Ελισάβετ Τελτσίδου είχε απολογισμό μία νίκη σε δύο αγώνες.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα