Kέρδισε την «πρώτη» μάχη ο Πύρρος

Gazzetta team
Kέρδισε την «πρώτη» μάχη ο Πύρρος

bet365

Δεν μπόρεσε η μειοψηφία του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας άρσης βαρών να ρίξει τον Πύρρο Δήμα, καθώς δικαιώθηκε από το Μονομελές Πρωτοδικείο.

Απορρίφθηκε από το Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών, η προσφυγή του α' αναπληρωματικού συμβούλου της Ελληνικής Ομοσπονδίας Άρσης Βαρών Αριστείδη Χατζησαββίδη, κατά του Προέδρου Πύρρου Δήμα σχετικά με την ένταξή του στο Δ.Σ. της ΕΟΑΒ. Με την προσφυγή αυτή ζητήθηκε να αντικατασταθεί ένα μέλος που πρόσκειται στον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας Πύρρο Δήμα, από ένα άτομο που είναι κοντά στα μέλη της μειοψηφίας που πολεμούν τον Ολυμπιονίκη.

Πλέον αφού έφυγε κι αυτό το εμπόδιο, το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας, με εισήγηση του Πύρρου Δήμα και μετά από αίτημα 30 σωματείων επί συνόλου 55 τα οποία ζήτησαν την προκήρυξη εκλογών, προκειμένου το άθλημα να εξέλθει από την κρίση που προκάλεσαν μέλη του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας, αποφάσισε κατά πλειοψηφία τη σύγκληση Γενικής Συνέλευσης στις 29 Σεπτεμβρίου που περιλαμβάνει και αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου Δ.Σ.

Ετσι ανοίγει ο δρόμος της επανεκλογής του Πύρρου στην προεδρεία με μεγάλη πλειοψηφία, βάζοντας τέλος στις σκοπιμότητες και στα «παιχνίδια» ορισμένων μελών που ήθελαν την ανατροπή του ανθρώπου που ανέδειξε την Ελλάδα στα πέρατα του κόσμου!

Τα θέματα ημερήσιας διάταξης της ΓΣ είναι :

1. Εκλογή Προέδρου και Γραμματέα ΓΣ

2. Παύση του Διοικητικού Συμβουλίου και της Εξελεγκτικής Επιτροπής

3. Εκλογή Εφορευτικής Επιτροπής

4. Αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου και Εξελεγκτικής Επιτροπής

 

Τελευταία Νέα