«Κλείνουν» οι συμμετοχές στον Κλασικό Μαραθώνιο

Gazzetta team
«Κλείνουν» οι συμμετοχές στον Κλασικό Μαραθώνιο

bet365

Πυρετώδεις είναι και φέτος οι προετοιμασίες για τη διεξαγωγή του 31ου Κλασικού Μαραθωνίου της Αθήνας στις 10 Νοεμβρίου. Συμπληρώθηκαν οι συμμετοχές στα 5χλμ και 10χλμ.

Στην τελική ευθεία βρίσκονται διοργανωτές και συμμετέχοντες, καθώς το μεγάλο ραντεβού των δρομέων που θα κληθούν να καλύψουν την ιστορική διαδρομή των 42 χιλιομέτρων από τον Μαραθώνα ως το Καλλιμάρμαρο πλησιάζει.

Στόχος όλων η διοργάνωση να στεφθεί με απόλυτη οργανωτική και αγωνιστική επιτυχία όπως έγινε και στο παρελθόν και τουλάχιστον σε ό,τι αφορά τις συμμετοχές η ικανοποίηση είναι μεγάλη, καθώς μέχρι στιγμής περισσότεροι από 9.000 αθλητές αναμένεται να τρέξουν σε δύο μήνες στους δρόμους της Αθήνας.

Ήδη στις κούρσες των 5χλμ και των 10χλμ οι συμμετοχές έχουν «κλειδώσει» αφού τα αριθμητικά όρια που είχαν βάλει για λόγους ασφαλείας οι διοργανωτές συμπληρώθηκε μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα. Τόσο όμως για τον Κλασικό Μαραθώνιο, όσο και για το δυναμικό βάδισμα, τις δυο αυτές μεγάλες προκλήσεις υπάρχουν ακόμη θέσεις για όσους αποφασίσουν την τελευταία στιγμή να τρέξουν.

Υπενθυμίζεται ότι υπάρχουν τρία διαφορετικά πακέτα που μπορεί να επιλέξει κάθε δρομέας ενώ σημαντικές εκπτώσεις έχουν οι ομαδικές ( άνω των 10 ατόμων) εγγραφές.

 

Τελευταία Νέα