«Μίλησαν» οι Τζαμαϊκανοί

Gazzetta team
«Μίλησαν» οι Τζαμαϊκανοί

bet365

Ο Γιουσέιν Μπολτ και οι συμπατριώτες του «απάντησαν» στα ημιτελικά των 100μ, στους χρόνους που έκαναν οι Αμερικανοί στους προκριματικούς. Τέσσερις Τζαμαϊκανοί στον τελικό, από το... παράθυρο μπήκε ο Λεμέτρ.

Πιο γρήγορες αυτή τη φορά οι ημιτελικές σειρές, με τον Μπολτ στην 3η και τελευταία να κάνει χρόνο 9.92 εξασφαλίζοντας την πρόκριση μαζί με τον Αμερικανό, Μάικ Ρόντζερς (9.93), ο οποίος βελτίωσε τη φετινή του επίδοση.

Από την πρώτη σειρά πέρασαν ο Τζάστιν Γκάτλιν με 9.94 και ο Τζαμαϊκανός Νέστα Κάρτερ με 9.97, ενώ από τη δεύτερη σειρά το εισιτήριο τσέκαραν άλλοι δύο Τζαμαϊκανοί, ο Νίκελ Άσμιντ (9.90), με τον κορυφαίο χρόνο των ημιτελικών και ο Κεμάρ Μπέιλι Κόουλ (9.93).

Στο… νήμα έκλεισαν θέση για την 8άδα ο Γάλλος Κριστόφ Λεμέτρ (10.00) και ο Βρετανός Τζέιμς Ντασάολου (9.97). Αντίθετα, εκτός έμεινε ο Ντουέιν Τσέιμπερς, ο οποίος κατετάγη 6ος στη δεύτερη σειρά με 10.15. Νέο εθνικό ρεκόρ από τον Κινέζο, Πέιμενγκ Ζανγκ, που πήρε την 5η θέση στην ίδια σειρά με 10.00, χωρίς ωστόσο να καταφέρει να περάσει και στην τελική κούρσα.

Ο τελικός έχει προγραμματιστεί για τις 20:50 σε ώρα Ελλάδας.

 

Τελευταία Νέα