Παγκόσμιο ρεκόρ η Εφίμοβα
Με το «καλημέρα» η Ρωσίδα πρωταθλήτρια έβαλε πλήρη για ένα ακόμη χρυσό και με χρόνο 29.78, πήρε την κορυφαία επίδοση που κατείχε από το Παγκόσμιο της Ρώμης το 2009 η Αμερικανίδα, Τζέσικα Χάρντι με 29.80. Η επίδοση αποτελεί παράλληλα νέο αγώνων.
Εκτός τελικού ο Μελούλι
Σε έναν άλλο προκριματικό, αυτόν των 1.500μ των ανδρών, έκπληξη προκάλεσε ο αποκλεισμός του άλλοτε πρωταθλητή του αγωνίσματος, Ουσάμα Μελούλι. Ο Τυνήσιος τερμάτισε μόλις στην 11η θέση με χρόνο 15:07.89, ανοίγοντας τον δρόμο για το χρυσό στον Κινέζο, Σουν Γιανγκ, ο οποίος πέτυχε την καλύτερη επίδοση με 14:54.65.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
