Πήραν μαθήματα στο Ταλίν

Gazzetta team
Πήραν μαθήματα στο Ταλίν

bet365

Χωρίς διάκριση επιστρέφει η ελληνική ομάδα τζούντο από το Ταλίν, όπου διεξήχθη το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U18. Πολύτιμες εμπειρίες για τους Έλληνες, εν όψει των επόμενων διοργανώσεων.

Το καλύτερο δυνατό έκαναν οι «μικροί» στην πρωτεύουσα της Εσθονίας, παίρνοντας μια γεύση για το τι θα συμβεί του χρόνου στην αντίστοιχη διοργάνωση που θα φιλοξενήσει η χώρα μας στο γυμναστήριο των Άνω Λιοσίων.

Πιο συγκεκριμένα, ο Αμπράμ Μπουρντούλη στην κατηγορία των -81 κιλών, γνώρισε την ήττα από τον Γάλλο Κριστ Γκενγκού και αποκλείστηκε πρόωρα, όπως και ο Γιώργος Μύριλλας στα +90 κιλά, από τον Εσθονό Τανέλ Κάρο.

Στα -66 κιλά, ο Μιρμάνης Ηλιάδης, με μία νίκη σε δύο αγώνες έφτασε έως την φάση των «32» νικώντας αρχικά τον Εσθονό Άρτουρ Κίκας με Waza-ari, ενώ στη συνέχεια ηττήθηκε με ippon από τον Λευκορώσο, Χριχόρι Κλέμπτσα. Η Μαρία Τσολάνη σταμάτησε στη φάση των «16» στην κατηγορία των -63 κιλών. Στον πρώτο της αγώνα νίκησε με Ippon την Λιθουανή Μίγκλε-Τζούλιγια Ντουντεναίτε, όμως στη συνέχεια ηττήθηκε με Yuko από την Κροάτισα Μπούγκα Κόβατς και αποκλείστηκε. Χωρίς νίκη έμεινε ο Βασίλης Μπαλαμπανασβίλι στα -73 κιλά, γνωρίζοντας την ήττα στον α` γύρο από τον Γεωργιανό Ταμάζι Κιρακοζασβίλι με Ippon.

Στα -60 κιλά, ο Αναστάσιος Κεσίδης νίκησε στον α` προκριματικό γύρο με Ippon τον Κύπριο Χαρίλαου Χατζηαδάμου, η πορεία του ωστόσο ολοκληρώθηκε μετά την ήττα από τον Λιθουανό Έντβιν Ρίχτερ. Ίδια η τύχη και του Αλέξη Τσαρμαντίδη στα -55 κιλά, μετά την ήττα από τον Βρετανό Πίτερ Μάιλς.

 

Τελευταία Νέα