Δεν πάει Οστράβα ο Μπολτ
Το μίτινγκ έχει προγραμματιστεί για τις 27 Ιουνίου στην τσεχική πόλη, με τη συμμετοχή σπουδαίων αθλητών. Αυτή τη φορά όμως ο παγκόσμιος ρέκορντμαν των σπριντ και εξάκις χρυσός Ολυμπιονίκης δεν θα δώσει το παρών, απογοητεύοντας τους φαν του.
Όπως τόνισε θα παραμείνει για μια ακόμη εβδομάδα στην Τζαμάικα για να προετοιμαστεί καλύτερα, πριν ταξιδέψει στην Ευρώπη. «Θέλω να ζητήσω συγγνώμη, αλλά φέτος δεν θα μπορέσω να αγωνιστώ στο μίτινγκ. Σας διαβεβαιώνω ότι θα βάλω τα δυνατά μου ώστε να του χρόνου να είμαι εκεί», δήλωσε ο Μπολτ, ο οποίος επρόκειτο να λάβει μέρος στην σκυταλοδρομία 4Χ100μ.
Επόμενος σταθμός του Τζαμαϊκανού είναι στις 6 Ιουλίου το Παρίσι και το μίτινγκ της σειράς Diamond League.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
