Το τελευταίο «αντίο» στον Ανδρέα
Την προσεχή Δευτέρα (17/6) ο κόσμος του αθλητισμού και η οικογένεια του κανόε καγιάκ θα πει το τελευταίο «αντίο» στον Ανδρέα Κιλιγκαρίδη, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή την περασμένη Τετάρτη (12/6) στην Πολωνία.
H εξόδιος ακολουθία θα γίνει στις 17.00 από τον Ιερό Ναό Κοίμησης της Θεοτόκου Ωραιοκάστρου Θεσσαλονίκης. Να θυμίσουμε ότι η Ομοσπονδία κανόε καγιάκ έχει αναλάβει όλα τα έξοδα, θέλοντας έτσι να τιμήσει τον 37χρονο πρωταθλητή των ήρεμων νερών, που έφυγε τόσο ξαφνικά από τη ζωή.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
