Ντοπέ η Κάμπελ-Μπράουν

Gazzetta team
Ντοπέ η Κάμπελ-Μπράουν

bet365

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google
Μια από τις πιο επιτυχημένες αθλήτριες του στίβου και από τις κορυφαίες της Τζαμάικα, η Βερόνικα Κάμπελ Μπράουν «πιάστηκε» στα δίχτυα των αρχών αντιντόπινγκ, καθώς βρέθηκε ντοπέ.

Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε η είδηση και δημοσιεύματα από την πατρίδα της αναφέρουν ότι το γεγονός έχει επιβεβαιωθεί, καθώς η 31χρονη αθλήτρια γνώριζε εδώ και δέκα ημέρες για την ύπαρξη του θετικού δείγματος που είχε δώσει από τις αρχές Μαΐου, στο πλαίσιο συμμετοχής της σε διεθνές τουρνουά της Τζαμάικα.

Διουρητική ουσία που «καλύπτει» πιθανή χρήση αναβολικών στον οργανισμό ανακαλύφθηκε κατά τον έλεγχο, ενώ και το δεύτερο δείγμα επιβεβαίωσε το αποτέλεσμα, κάτι που σημαίνει ότι η Κάμπελ πολύ δύσκολα θα αποφύγει την τιμωρία, χάνοντας το μεγάλο ραντεβού του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος στη Μόσχα.

Ήδη έχουν ενημερωθεί όλες οι αρμόδιες αρχές, όπως η Παγκόσμια Ομοσπονδία Στίβου, που αναμένεται να εκδώσει ανακοίνωση, ενώ η αθλήτρια ακύρωσε τους επόμενους αγώνες της, μέχρι να αποφασίσει για την τύχη της η Πειθαρχική Επιτροπή της Ομοσπονδίας Στίβου της Τζαμάικα.

Η Κάμπελ είναι κάτοχος 16 μεταλλίων σε Ολυμπιακούς Αγώνες και Παγκόσμια Πρωταθλήματα, ενώ έγινε μόλις η δεύτερη γυναίκα στην ιστορία του κλασικού αθλητισμού που μπόρεσε να υπερασπιστεί το χρυσό μετάλλιο σε Ολυμπιακούς Αγώνες, ανεβαίνοντας στο πρώτο σκαλί του βάθρου στα 200μ το 2004 στην Αθήνα και το 2008 στο Πεκίνο.

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

Τελευταία Νέα