«Πέταξε» η Νικόλ στο Όσλο
Η Νικόλ με καλύτερο άλμα στα 4.60μ, πήρε τη δεύτερη θέση στο αγώνισμα, επιβεβαιώνοντας παράλληλα και το όριο για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Μόσχας τον Αύγουστο (το είχε από τον χειμώνα). Η αθλήτρια του Μανώλη Καραγιάννη ξεκίνησε από το 4,30 μ. και συνέχισε στα 4.40 μ., 4,50 μ. και 4,60 μέτρα. Στη συνέχεια άφησε το 4,70 μ. και δοκίμασε στα 4,75 μ., ύψος που αν ξεπερνούσε θα αποτελούσε πανελλήνιο ρεκόρ (4,71 μ.).
Πρώτη με 4.65μ ήταν η Γερμανίδα Σίλκε Σπίγκελμπουργκ. Επόμενος αγώνα της Κυριακοπούλου είναι στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ομάδων.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
