Τρίτος σταθμός το Μάντσεστερ
Ο Φιλιππίδης, μετά το 5.82μ στην Ντόχα και το 5.73μ στο Ζάππειο θα κυνηγήσει στο Νησί ένα ακόμη μεγάλο άλμα στο επί κοντώ, έχοντας και πάλι να αντιμετωπίσει αξιόλογους αντιπάλους. Μεταξύ αυτών θα είναι ο Γερμανός Ραφαέλ Χολζντέπε και ο συμπατριωτης του Μάλτε Μορ.
Το πρόγραμμα των αγώνων περιλαμβάνει ακόμη, κούρσες 150 μ. (Α-Γ), 100 μ. (Α- Γ), 110 μ. εμπ. , 100 μ. εμπ., 200 μ. εμπ. (Α-Γ) με τη συμμετοχή του Φέλιξ Σάντσεζ και του Τζακ Γκριν.
Στο μεταξύ, ο Μιχάλης Σταματόγιαννης θα βρεθεί στην Πορτογαλία για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Συλλόγων που θα γίνει το Σαββατοκύριακο, δίνοντας τον δεύτερο αγώνα του μετά το διασυλλογικό πρωτάθλημα. Ο Έλληνας πρωταθλητής της σφαιροβολίας θα αγωνιστεί με τα χρώματα της βρετανικής ομάδας Shaftesbury Barnet Harries.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
