Φουλ πρόγραμμα για τον Φιλιππίδη
Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Μόσχας πλησιάζει και ο Έλληνας πρωταθλητής του επί κοντώ δίνει συνέχεια στο πρόγραμμά του με μεγάλους αγώνες, που θα τον βοηθήσουν να παρουσιαστεί όσο το δυνατόν καλύτερος στη διοργάνωση της ρωσικής πρωτεύουσας τον Αύγουστο.
Επόμενη συμμετοχή του είναι το Σάββατο (25/5) στο μίτινγκ του Μάντσεστερ, ενώ αργότερα θα κάνει το υπερατλαντικό ταξίδι, προκειμένου να πάρει μέρος στο Diamond League του Γιουτζιν, στις Ηνωμένες Πολιτείες την 1η Ιουνίου. Μετά, θα βρεθεί και πάλι σε ευρωπαϊκό έδαφος, αγωνιζόμενος στην αντίστοιχη διοργάνωση της Ρώμης στις 6 Ιουνίου.
«Το πρόγραμμα είναι γεμάτο», σχολίασε ο Φιλιππίδης, ο οποίος άρχισε τη θερινή περίοδο με 5.82μ στην Ντόχα, επίδοση που αποτελεί πανελλήνιο ρεκόρ και μέχρι πρότινος την κορυφαία στον κόσμο, πριν περάσει στα χέρια του Μπιορν Όττο με 5.83μ στον αγώνα του Ζαππείου.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
