Φινάλε με ισοπαλία στο Δαΐς
Η νίκη του Διομήδη την περασμένη εβδομάδα επί του Δούκα έδωσε τέλος μια αγωνιστική νωρίτερα στα πλέι οφ. Οι «λύκοι» διαμόρφωσαν το ζευγάρι της σειράς των τελικών, μετατρέποντας σε τυπική διαδικασία τα τρίτα ματς.
Έτσι, αδιάφοροι βαθμολογικά, αφού όλα είχαν κριθεί, Δούκας και ΠΑΟΚ αναμετρήθηκαν στο Δαΐς χωρίς κίνητρο. Ο ΠΑΟΚ είχε το προβάδισμα στο πρώτο μέρος της αναμέτρησης, αλλά είδε τον Δούκα να παίρνει τα ηνία στην επανάληψη. Εν τέλει οι δύο ομάδες μοιράστηκαν από ένα βαθμό, με τους γηπεδούχους να τερματίζουν τρίτοι στο πρωτάθλημα και τον Δικέφαλο του Βορρά στην 4η θέση.
ΑΣΕ ΔΟΥΚΑ- ΠΑΟΚ 28-28
Τα δεκάλεπτα: 5-6, 8-12, 15-16 (ημχ.), 20-19, 25-23, 28-28
ΔΟΥΚΑΣ (Γιώργος Κρανάκης): Ζαλώνης 2, Στούμπης Π. 3, Μουντζουρίδης, Ντούνης 2, Τόμπρος 4, Αργυράκης 1, Γκέρτσος 2, Ζαμπούνης 5, Αραπακόπουλος 1, Τζηράς 4, Στούμπης Δ. 1, Κλεώπας, Μαγκαφουράκης, Μισαηλίδης, Γεωργιάδης, Κοτελίδας 3.
ΠΑΟΚ (Στέλιος Υετίων): Ζάγκας, Παλάσκας 7, Γουργούμης, Πίτσιος 2, Κοκκώνης 3, Ορφανουδάκης, Πετρίδης 2, Ιωαννίδης 1, Καράγγελος 2, Σεβαστίδης 7, Παπαδόπουλος 1, Κεσίδης 3.
Διαιτητές: Τσάκωνας- Συρεπίσιος, δίλεπτα: 2-2, πέναλτι: ¾-1/1.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
